mirchi-front-izvorna

Mirchi - Pot do moči miru

Mirjana Šafran Blažič
Kako enostavno a učinkovito pomagati sebi v raznolikih tegobah življenja
PPC: 24,00 € Vaša cena: 24,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

978-961-290-157-8
Mirjana Šafran Blažič
Trda vezava
72
Slovenski
Koda 9789612901578K
Oceni
5 5 7 Product

Zgodba Mirchi je zapis odgovora zavesti Enosti na dolgoletno raziskovanje, kako enostavno a učinkovito pomagati sebi v raznolikih tegobah življenja.

Mirchi - Pot do moči miru; Mirjana Šafran Blažič

Deček se v svojem življenju ni mogel zadovoljiti z odgovori odraslih na njegova vprašanja, saj so segala izven  okvirjev navadnega človeka.  Željan resničnih odgovorov na njegova srčna vprašanja se odpravi po odgovore  v svet.  Na poti naleti na mnoga razočaranja. Zahvaljujoč  vztrajnosti in sledenju srca, nepričakovano naleti na razodetje veličastnega ključa, ki je odgovoril na vsa njegova nerazrešena vprašanja. Presenetilo ga je, da odgovore ni slišal, temveč videl in občutil. Z uporabo tega ključa se je njegovo življenje spremenilo v popoln svet čutečega,polnega ter izpolnjenega življenja.  Z željo da sleherno bitje tega planeta doživi in živi resničnega sebe s  popolno lahkoto, vam je ključ modrosti predal v obliki pravljice.

V knjigi samozdravljenja z metodo Mirchi vam je skozi mistično zgodbo razložen zlati ključ transformacije energij iz neželenih v želene. Z uporabo tega ključa lahko vidite, občutite in se pogovorite z energijami vaših čustev, odnosov, misli in celicami telesa ali organi in sistemi. Z zlatim ključem spremenite svoje življenje lahko že v toku pogovora z energijami. Knjiga je neobičajna, saj je že njena prisotnost blagodejna, poleg tega z zadnjo platnico usmerjeno v prostor, napolnjuje prostor z čisto energijo ljubezni, ki je najvišja vibracija zdravja.
Knjiga je namenjena samopomoči otrokom a odlično deluje tudi na odrasle osebe.

Čarobna knjiga Mirchi je napisna za otroke vseh starosti. Primerna je za bralce z bralnimi težavami, s svojimi unikatnimi ilustracijami razvija vidno percepcijo in domišljijo. Knjiga  je tudi generator brezpogojne ljubezni. Če jo imate v prostoru vas obliva z zavestjo čiste brezpogojne ljubezni.

mirchi_2054023406.png

MIR jana Šafran Blažič, dipl. ped.,and. in prof.soc, predavateljica in svetovalka za višjo kakovost življenja, vaditeljica joge smeha, metamerka, reikistka, ljubiteljica zvoka gonga, joge, meditacije in intuicije.

Več o avtorici na 4me.si

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si