fbpx

Učbenik življenja

ucbenik_zivljenja
4.33333 5 54 Product
Redna cena: 22,84 € Vaša cena: 20,95 €
Ničesar hoteti pomeni, vse zaželeno dobiti
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Martin Kojc
Mehka vezava
152
Slovenski

Učbenik življenja je knjiga, ki jo povsod po svetu prevajajo in ponatiskujejo. 

Martin Kojc ; Učbenik življenja

Ob prvi slovenski izdaji Učbenika življenja leta 1935 je Martin Kojc (1901-1978) dejal, da ga bodo zares brali in razumeli šele v novem tisočletju. Življenjska filozofija Martina Kojca temelji na samoniklem raziskovanju transcendentne stvarnosti duhovnega sveta, ki je zanj prapočelo vsega in je materija le njen odsev.

Ta knjiga je učbenik, Učbenik življenja. V njej boste spoznali duhovne zakone, ki jih boste uporabljali, da bi se vaša usoda oblikovala po vaših želja. Knjiga uvaja v nov način gledanja na življenje in se močno razlikuje od tistega, ki ste ga do sedaj uporabljali. Toda, če hočemo bolje živeti, moramo poiskati boljše poti in poti po njih hoditi.

Potrebno bo veliko dela in potrpljenja, preden boste snov osvojili in pridobili moč, s katero boste bolezni, nesreče, neuspehe, stiske, revščino in obup izločili iz svojega življenja.

Bilo bi napačno, ko bi knjigo le prebrali kot roman in jo nato odložili. Knjiga je napisana tako, da je vsakomur, ne glede na izobrazbo, ob poglobljenem proučevanju razumljiva in mu bo koristila v vsaki življenjski situaciji.

Po avtorjevem trdnem in filozofskem prepričanju je človekovo bivanjsko oporišče v miselni sferi: tu je vir energije, ki jo vsakdo potrebuje v življenju.

Takole pravi: Vse veliko je imelo svoj začetek v sanjah, željah, slutnjah, ki so ostale dolgo časa brez vidnega uspeha. Toda neomajno zaupanje v prihodnost je ohranjalo živ pogum, prikazovalo vse ovire kot lahke in samoumevne, dokler se slednjič miselne slike niso začele uresničevati.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

20,90 € Kako?
Tom Stone
-20%14,00 €11,20 € Barve in števila
Louise L. Hay
24,90 € Teorija nadzora
dr. William Glasser
-20%17,00 €13,60 € Slikanje prihodnosti
Louise L. Hay
-20%14,00 €11,20 € Misli moči (nova izdaja)
Louise L. Hay
Rezultati 1 - 8 od 37
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si