Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
aidea-klemen-selakovic

AIDEA

Klemen Selakovič
Knjiga avtorja popularnega slovenskega podcasta AIDEA!
PPC: 29,99 € Vaša cena: 29,99 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

9789610172796
Klemen Selakovič
Trda vezava
352
Slovenski
Koda 9789610172796
Oceni
5 5 1 Product

V knjigi se spretno prepletajo pronicljive misli gostov podkasta AIDEA z avtorjevimi razmišljanji in dognanji, do katerih je prišel v svojem iskanju resnice, miru in smisla o življenju.

AIDEA - 100 zapisov in modrosti o zavesti, ljubezni, drogah, tehnologiji in prihodnosti človeštva; Klemen Selakovič

Klemen Selaković pravi, da je knjigo pisal na petih kontinentih, končal pa v popolni osami. V zapisih se čuti prepletanje te dvojnosti, saj opisujejo resnične situacije avtorjevih potovanj po svetu, ki so spretno začinjene z globokimi uvidi, filozofskimi razmišljanji in lekcijami, s katerimi mu je postreglo življenje.

Modrost med platnicami

Med stotimi zapisi in modrosti najdemo življenjske teme, s katerimi se ukvarjamo vsi. Prebiramo jih lahko v zaporedju kot zgodbo o transformaciji človeka ali pa se je lotimo kot nekakšnega oraklja in jo odpiramo na naključnih straneh. Ker avtor že v uvodu razmišlja o odnosu med bralcem in piscem, lahko morda v enačbo dodamo še element mističnosti, zaradi katerega bomo verjetno knjigo v določenem trenutku odprli na tisti strani, ki vsebuje sporočilo, katerega moramo takrat prebrati.

Sopotnica skozi dneve in življenje

Knjiga je dragoceno darilo sebi ali komu, ki morda išče preboj v življenju. Avtor lepo povezuje znane filozofe, mistike in zgodovinske osebnosti s svojimi razmišljanji in izkušnjami. V njej je zajeta zgodovina podkasta AIDEA in tudi njegova prodornost, saj se je v petih letih od nastanka, pred mikrofonom zvrstilo zares veliko ljudi, od najbolj marginalnih, do tistih, ki družbo vodijo na najvišjih nivojih. 

klemen-selakovic.jpeg

Klemen Selakovič je ustvarjalec podkasta AIDEA, v katerem promovira nekonvencionalne ideje o zavesti, drogah, tehnologiji in prihodnosti človeštva. Podkast ima več kot 5 MILIJONOV prenosov in je na lestvicah pogosto uvrščen kot najbolj poslušan slovenski podkast (lestvica Apple). Trenutno oddaja dosega več kot 250.000 prenosov mesečno.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00