fbpx

Ni se vam treba spreminjati

ni_se_vam_treba_spreminjati
Novo
4.875 5 8 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 22,00 €
Nova knjiga Anthonyja de Mella vam bo pomagala ponovno odkriti življenje, ki vam je bilo namenjeno.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Anthony De Mello
Mehka vezava
159
Slovenski

Obstaja način, kako lahko vse, kar je lažno in nevrotično, izpustite, vaše oči pa uzrejo radostno resničnost, ki vas obdaja.

Ni se vam treba spreminjati; Anthony De Mello

Družba nam je oprala možgane, zato živimo na podlagi neomajnega prepričanja, da ne moremo biti srečni brez denarja, moči, uspeha, odobravanja, romantične ljubezni in tako naprej.

To je lažno prepričanje, zaradi katerega se nenehno pehamo in zaradi katerega se ves čas osredotočamo na to, česar nimamo. Ves čas smo na milost in nemilost prepuščeni stvarem in ljudem, medtem ko se obupno želimo podrediti formuli za radost, ki jo je ustvarila naša družba, le da nazadnje odkrijemo, da nam ne ponuja ničesar drugega kot začasne predahe od strahu, da nam bo spodletelo.

Toda obstaja način, kako se zbuditi.

Poglejte okrog sebe in poskusite poiskati enega samega zares radostnega človeka, nekoga, ki je neustrašen in osvobojen negotovosti, tesnobe, napetosti in skrbi.

Srečo bi imeli, če bi našli enega takega med sto tisoč ljudmi. Ironično je, da smo bili rojeni radostni, vendar smo to izgubili. Ob rojstvu smo bili obdani z božanskostjo spokojnosti, radosti in ljubezni; a smo jo izgubili. Tako je, kot bi bili hipnotizirani, da vidimo, česar ni, in ne vidimo, kar je.

Anthonyja de Mella so ljudje pogosto spraševali, kaj morajo storiti, da se bodo spremenili. Če se to sprašujete tudi vi, ima za vas presenečenje! Storiti vam ni treba ničesar.

V košarico

ANTHONY DE MELLO je bil jezuitski duhovnik, ki se je rodil v Bombaju leta 1931. Znan je kot eden največjih duhovnih učiteljev dvajsetega stoletja, cenjen zaradi svojega prelomnega dela, v katerem združuje zahodno in vzhodno duhovnost.

Poleg tega je ustanovil Inštitut Sadhana v Indiji. Napisal je knjižni uspešnici Zavedanje in Pot do ljubezni ter enajst drugih knjig, ki so bile prevedene v enaindvajset jezikov in so se po svetu prodale v večmilijonskih nakladah.

Njegovo delo tudi po njegovi smrti leta 1987 močno vpliva na življenja ljudi.

Osvobajajoči in navdihujoči vpliv njegove praktične duhovnosti so prepoznali nekateri največji duhovni učitelji našega časa; med njimi so Rhonda Byrne, Eckhart Tolle, Neil Strauss, Adyashanti, Thomas Moore in Paulo Coelho. Vabljeni na spletno stran https://demellospirituality.com.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si