Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
skrivno-zivljenje-pisateljev_guillaume_musso

Skrivno življenje pisateljev

Guillaume Musso
Francosko-ameriški pisatelj Nathan Fawles se pri svojih petintridesetih, na vrhuncu kariere, umakne na osamljen otok v Sredozemskem morju. 
-60%28,00 €11,20 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617101355
Guillaume Musso
Trda vezava
189
Slovenski
Koda 9789617101355K
Oceni
4 5 1 Product

Francosko-ameriški pisatelj Nathan Fawles se pri svojih petintridesetih, na vrhuncu kariere, umakne na osamljen otok v Sredozemskem morju. 

Skrivno življenje pisateljev | Guillaume Musso

Po treh uspešnih romanih javnost ne more razumeti, zakaj že skoraj dve desetletji živi odmaknjeno in se skriva pred svetom. Ovija ga tančica skrivnosti in zdi se, da je nedosegljiv.

Raphaël Bataille obožuje Nathanovo delo že vrsto let. Zgrabi priložnost in se zaposli v edini otoški knjigarni, Škrlatna vrtnica, v upanju, da bo lahko srečal svojega literarnega idola. Nathanove knjige so ga navdihnile, in željan je pisateljskega nasveta. Ko ga nenapovedano obišče, se začne prava zgodba šele zapletati.

Na otoku se zgodi grozljiv umor, ki pretrese prebivalce, vajene miru in varnosti. Poleg tega Nathanovo skrivnostno življenje vznemirja tudi švicarska novinarka Mathilde Monney, odločena razkriti vse njegove skrivnosti. A nekatere skrivnosti je morda bolje pustiti nerazkrite...

Musso mojstrsko vodi bralca skozi napeto in srhljivo zgodbo, ki razkriva skrivnosti ustvarjalnega procesa. Bralca posrka v vrtinec dogodkov, ki se jih ne more odmakniti vse do osupljivega zaključka.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00