Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
mreza_sepetanj_chandler_baker

Mreža šepetanj

Chandler Baker
Štiri ženske iz podjetja Truviv se odločijo, da imajo dovolj. Sloane, Ardie, Grace in Rosalita javno spregovorijo o šefovih zlorabah, kar spremeni njihova življenja.
-60%32,00 €12,80 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Chandler Baker
Trda vezava
Slovenski
Koda 9789617101195K
Oceni
4 5 1 Product

Štiri ženske iz podjetja Truviv se odločijo, da imajo dovolj. Sloane, Ardie, Grace in Rosalita javno spregovorijo o šefovih zlorabah, kar spremeni njihova življenja.

Mreža šepetanj | Chandler Baker

Kaj se zgodi, ko se štiri ženske odločijo, da imajo dovolj? Sloane, Ardie, Grace in Rosalita delajo v podjetju Truviv že dolgo. Nenadna smrt generalnega izvršnega direktorja pomeni, da bo to mesto naverjetneje zasedel njihov šef, Ames, moški z zapleteno osebnostjo, ki ga dolgo poznajo in ki ga že leta dolgo spremljajo … šepetanja. Šepetanja, ki so jih tisti na vodilnih mestih vedno ignorirali. A svet se spreminja in ženske spremljajo njegovo morebitno napredovanje z drugačnimi očmi. Tokrat so se odločile, da tega ne bodo več prenašale. Sloane in njene sodelavke spravijo v tek katastrofalne spremembe, ki se odvijajo po celem podjetju in vplivajo na vsa različna nadstropja velikanske poslovne stavbe Truviva, katere osemnajsto nadstropje se izkaže za še posebej usodno. Življenja vseh štirih žensk se zaradi tega dramatično spremenijo, pa naj gre za to, kakšne so kot ženske, sodelavke, matere, žene, prijateljice ali pa celo nasprotnice. In kakšno vlogo pri tem igra njihova nova sodelavka, skrivnostna Katherine?

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00