Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
hisa_ob_jezeru_ella__carey

Hiša ob jezeru

Ella Carey
Ste se kdaj zamislili, kako bi bilo vaše življenje drugačno, če bi izbrali druge poti?
-60%28,00 €11,20 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617101584
Ella Carey
Trda vezava
246
Slovenski
Klaudija Vučko
Koda 9789617101584
Oceni
4 5 1 Product

Ste se kdaj zamislili, kako bi bilo vaše življenje drugačno, če bi izbrali druge poti?

Hiša ob jezeru; Ella Carey

Max Albrecht, ki je vedno odganjal misli na preteklost, ki bi jo moral pozabiti, se zdaj spopada z bolečino obžalovanja. Kesanje zaradi tega, ker ni sledil svojim instinktom, ga preganja, saj je zato zapravil številne priložnosti. Ko je že mislil, da je za vedno zaprl vrata preteklosti, je pri svojih štiriindevetdesetih letih pred vnukinjo Anno razgrnil star, zbledel načrt čudovite hiše ob jezeru. S tem je začel razkrivati skrivnosti tistega "drugega življenja" v Vzhodni Nemčiji, ki jih je zaklenil globoko v svojo podzavest.

Anna je že od nekdaj želela razvozlati dedkovo preteklost, vendar ni vedela, kako naj se loti njegove zahteve. Dedek ji je naročil, naj v njegovem nekdanjem nemškem domu, ki ga je zapustil pred sedemdesetimi leti, najde nekaj, kar zanj predstavlja zlomljene sanje, ki jih je dolga leta potiskal iz spomina. Leta neuspešnega raziskovanja družinske zgodovine zbledijo v trenutku, ko se Anna popolnoma poglobi v usodo stare, nekdaj pravljične palače, obdane s šepetajočimi gozdovi in mirnostjo jezera. Dedek jo je poslal nazaj tja, kjer se je zanj vse začelo, da bi oživela pretekla čustva in pozabljene duhove te dežele.

Njeno potovanje, ki se začne v italijanski kavarni v San Franciscu, nas popelje med ruševine nekdaj veličastnega nemškega doma in v svet pariških kurtizan. Vse skozi spremljamo Anno, ki poskuša skrivnostni družinski preteklosti dati prihodnost in vrniti dostojanstvo družinskemu imenu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00