svetlobne mandale

Svetlobne mandale - divinacijske karte in knjiga

Sergeja Pene Traven
Karte ponujajo res veliko razlag, vam pa je prepuščeno, da izberete tisto, ki vam je najbližja
PPC: 36,00 € Vaša cena: 36,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Sergeja Pene Traven
Trda vezava
180
Slovenski
Koda 978961070969K
Oceni
5 5 6 Product

Karte in knjiga Svetlobne mandale so mogočne spremljevalke pri osebnih odločitvah, vsakdanjih in velikih.

Svetlobne mandale - divinacijske karte in knjiga; Sergeja Pene Traven

In še več: ker jih spremlja bogata informativna knjiga z dodatnimi razlagami, prinašajo moč rešitev za samozdravljenje z naravnimi pristopi, s preizkušenimi modrostmi Vzhoda in Zahoda.  Izjemnost svetlobnih mandal je v širokem spektru povezav skozi telesni, mentalni in dušni svet. Avtorica ga je stkala s svojim več desetletnim raziskovanjem in učenjem vedskih znanosti, meditacije, daoizma, tradicionalne kitajske medicine, numerologije, energijske psihologije, psihološke in indijske džjotiš astrologije, mitologije in arhetipov ter drugih virov intuitivnega sveta.

V času, ko Zemlja in življenje na njej prehajata v Novo dobo, ob rojevanju novega sveta, so se iz Svetlobnih mandal Sergeja Freya rodile divinacijske karte. Z njimi sprožate samozdraviteljske sposobnosti v telesu, umu in duhu. Karte nas z močjo energije mandal uravnovešajo s kozmosom in z Zemljo ter nas povezujejo s svetlobo in potjo duše. Svetloba in ljubezen sta najpomembnejši zdravilki novega sveta, v katerem je resnica zlata valuta vsega. Vse se začne in konča pri posamezniku, zato lahko največ vsak naredi sam pri sebi, zase in s tem tudi za vse okoli sebe; in ne glede na to, ali gre za zdravje ali za odnose, za posel ali poslanstvo, za katerikoli občutek ali dejanje. Ob odpiranju vrat svobode in svetlobe je prvi in sveti korak sprejeti polno odgovornost za svoje življenje, za svoje zdravje, počutje, odnose … Živeti svojo edinstveno pot pomeni sprejetje sebe, se osvoboditi in se obdariti s svobodo, svetlobo, z ljubeznijo in s strastjo. Bodi samo to, kar si, in začuti, da si to ti. Ljubeča, svetla in svobodna bitja narave ustvarjamo nov svet.

Karte ponujajo res veliko razlag, vam pa je prepuščeno, da izberete tisto, ki vam je najbližja.  Če želite po načelu manj je več. In se podate na pot raziskovanja po majhnih korakih, ki jih boste zlahka osvajali in spuščali v svoja življenja. Lahko vam bo dovolj že samo zapisana afirmacija karte, lahko samo energija mandale na sliki z naslovno besedo in številko. Drugi boste želeli več in boste poiskali dodatne razlage in usmeritve preko kristalov, eteričnih olj, energijskih centrov telesa,  jogijskih vaj, energij barv, numerologije, astrologije, sveta nadangelov in še česa, da ne odkrijemo prav vsega.

V košarico

Sergeja Freya Light je kreativna zrela ustvarjalka na širokem polju intuitivnega. Ustvarja mandale, ima svetovanja, ki bazirajo na zahodni astrologiji in džjotišu, je jogistka, ki celostno pristopa k človekovemu zdravju. Njena svetovanja so čisto posebna, saj je vedno usmerjena v negovalno, toplo ženstveno energijo, ki jo dandanes vsi tako zelo potrebujemo (tudi moški, ne pozabite!). Pred kakšnim letom, dvema, je začela presenečati s svojim obrednim slikanjem, čeprav smo prijatelji že poznali njena energijsko močna olja, ki so žarela v njenem lepem domu.

Kot gejzir je iz nje nenadoma v procesu individuacije privrelo vse to, kar je zdaj zbrano v tej čarobni škatlici. Mogočen sistem, ki nas podpira z močjo svetlobe, ki pronica iz Freyinih brezčasnih barv in oblik. In to je šele začetek! Ustvarila je divinacijske karte, ki izhajajo iz njenih unikatnih svetlobnih mandal. Izjemnost kart je v širokem spektru povezav skozi telesni, mentalni in dušni svet, ki ga je avtorica stkala s svojim večdesetletnim raziskovanjem in učenjem vedskih znanosti, meditacije, daoizma, tradicionalne kitajske medicine, numerologije, energijske psihologije, psihološke in indijske džjotiš astrologije, mitologije in arhetipov ter drugih virov intuitivnega sveta. To zveni kompleksno, preprosta resnica pa je: ko Freya vse to prelije v žarečo mandalo – deluje.

Živi in ustvarja na Bledu in v lepih svetlih krajih, ki jo pokličejo. Ima odraslo hčer in sina in vedno se okoli nje smuka še kakšen maček. Obdana je z lepoto mogočne narave in vrta, ki prinaša izjemne darove tudi iz svoje oblike mandale, ki mu jo je dala Sergeja Freya iz svojega srca in iz zlatih rok.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si