ustvarjalna vizualizacija 242011863

Ustvarjalna vizualizacija

Shakti Gawain
Uporabite moč svoje domišljije in ustvarite, kar si v življenju želite
PPC: 19,00 € Vaša cena: 15,00 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Shakti Gawain
Mehka vezava
142
Slovenski
Koda 9789616070089K
Oceni
5 5 1 Product

Knjiga Ustvarjalna vizualizacija uči bralce, kako naj uporabijo domišljijo, če želijo uresničiti svoje najgloblje želje. Ustvarjalna vizualizacija je priročnik, ki ga uspešno uporabljajo tudi na področju zdravstva, šolstva, gospodarstva, športa in umetnosti.

Ustvarjalna vizualizacija; Shakti Gawain

Shakti Gawain najprej razloži osnove o tem, kaj je ustvarjalna vizualizacija ter kako deluje in kako jo lahko uporabimo. Kasneje pa se loti tudi globljih tem, kot so stik z višjim jazom, srečanje z vodnikom, določanje ciljev, ustvarjalna zavest.
Knjiga pojasnjuje postopke, kako uporabiti mentalne podobe in afirmacije za pozitivne spremembe. Vsebuje meditacije in vaje, s katerimi energijo usmerjamo v smer dobrega, okrepimo samozavest, izboljšamo splošno zdravje in izkusimo globoko sprostitev.

Cilj ustvarjalne vizualizacije lahko sega na vsa področja – telesno, čustveno, miselno ali duhovno. Shakti Gawain bralce odvrača od tega, da bi knjigo uporabili v škodljive ali razdiralno sebične namene, saj pravi, da se vrača vse, kar poskušamo storiti drugemu. To je knjiga, ki pokaže, zakaj zgolj 'pozitivno mišljenje' ne zadostuje za spremembo, in poda pot do pozitivnih in želenih sprememb.

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si