fbpx

Ustvarjalna vizualizacija

ustvarjalna_vizualizacija_242011863
5 5 1 Product
Redna cena: 19,00 € Vaša cena: 15,00 €
Uporabite moč svoje domišljije in ustvarite, kar si v življenju želite
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Shakti Gawain
Mehka vezava
142
Slovenski

Knjiga Ustvarjalna vizualizacija uči bralce, kako naj uporabijo domišljijo, če želijo uresničiti svoje najgloblje želje. Ustvarjalna vizualizacija je priročnik, ki ga uspešno uporabljajo tudi na področju zdravstva, šolstva, gospodarstva, športa in umetnosti.

Ustvarjalna vizualizacija; Shakti Gawain

Shakti Gawain najprej razloži osnove o tem, kaj je ustvarjalna vizualizacija ter kako deluje in kako jo lahko uporabimo. Kasneje pa se loti tudi globljih tem, kot so stik z višjim jazom, srečanje z vodnikom, določanje ciljev, ustvarjalna zavest.
Knjiga pojasnjuje postopke, kako uporabiti mentalne podobe in afirmacije za pozitivne spremembe. Vsebuje meditacije in vaje, s katerimi energijo usmerjamo v smer dobrega, okrepimo samozavest, izboljšamo splošno zdravje in izkusimo globoko sprostitev.

Cilj ustvarjalne vizualizacije lahko sega na vsa področja – telesno, čustveno, miselno ali duhovno. Shakti Gawain bralce odvrača od tega, da bi knjigo uporabili v škodljive ali razdiralno sebične namene, saj pravi, da se vrača vse, kar poskušamo storiti drugemu. To je knjiga, ki pokaže, zakaj zgolj 'pozitivno mišljenje' ne zadostuje za spremembo, in poda pot do pozitivnih in želenih sprememb.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si