fbpx

Misli srca

misli-srca_9
4.33333 5 3 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 15,80 €
Čas je, da opustimo stara prepričanja in stare navade.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Louise L. Hay
Mehka vezava
232
Slovenski

Zakladnica notranje modrosti

Misli srca: Louise L. Hay

Knjiga Misli srca je skupek meditacij, duhovnih vaj in odlomkov z Louisinih predavanj. Osredotoča se na vidike naših vsakodnevnih izkušenj in njen namen je, da nas vodi in podpira na posameznih področjih, ki nam znajo povzročati težave

Ko se počutimo kot žrtev, se radi izoliramo. Občutimo bolečino in strah ter ves čas iščemo nekoga, ki bi nas rešil, ki bi opravil stvari namesto nas. Zdaj imamo priložnost, da odkrijemo svoje sposobnosti odzivanja na življenje, ne kot žrtve, ampak na način, ki nam daje moč.

Ko se bomo začeli povezovati s tem, čemur avtorica pravi Notranji jaz, bomo odkrili, da lahko prispevamo k izboljšanju kvalitete svojega življenja. Čudovit in osvobajajoč občutek je vedeti, da ni potrebno, da smo odvisni od nekoga drugega, temveč da imamo v sebi izredno sposobnost, da v svoje življenje vnesemo pozitivne spremembe. Nekatere ljudi zna ta nova osvoboditev prestrašiti, saj se zdi kot odgovornost. Toda odgovornost pomeni zgolj to, da smo se sposobni odzivati na življenje.

Stopamo v novo dobo in novi red. Čas je, da opustimo stara prepričanja in stare navade. Z nadaljnjim učenjem ter uporabo novih prepričanj in novih načinov obnašanja bomo harmonično prispevali k novi ureditvi sveta.

Bodite potrpežljivi s seboj. Od trenutka, ko se odločite za spremembo, pa do njene uresničitve boste najbrž nihali med starim in novim.

Ne jezite se nase. Spodbujajte se, ne grajajte se. Morda se boste k tej knjigi želeli zateči takrat, ko boste v teh »vmesnih« obdobjih med starim in novim. Morda boste želeli meditacije in vaje uporabljati vsak dan, dokler ne razvijete zaupanja, da ste sposobni narediti spremembe. To je čas prebujenja.

Vedite, da ste vedno varni. Mogoče se na začetku ne zdi tako, toda spoznali boste, da vam je življenje vedno na razpolago. Vedite, da je mogoče iz stare ureditve v novo preiti varno in mirno.  

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

15,90 € Ozdravite svoje srce
Louise L. Hay, David Kessler
11,60 € Življenje je tvoje
Louise L. Hay
19,00 € Naše srce je plemenito
Karmapa, Ogyen Trinley Dorje
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si