Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
sporocilo_z_oriona
Novo

Sporočilo z Oriona

Aleksandra Winkler Drole
Kanalizirana sporočila za svet med leti 2025 in 2045
33,00 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789619605622
Aleksandra Winkler Drole
Mehka vezava
478
Slovenski
165x235 mm
Koda 9789619605622K
Oceni

Kanalizirana sporočila za svet med leti 2025 in 2045

Sporočilo z Oriona; Aleksandra Winkler Drole

Pred leti sem doživela nenavadno vizijo, o kateri nisem upala javno govoriti. Zaupala sem jo le nekaj duhovnim učiteljem, družinskim članom in redkim prijateljem. Njihove reakcije so bile le pokimavanje in pritrjevanje: »Ja, ja, saj ti verjamemo ...« Leta so minevala in ta skrivnostna zgodba je ostala v meni kot seme, skrito v zemlji, dokler niso nastopili pravi pogoji za njegovo rast. Takrat je iz semena vzklila rastlina, ki se je razkrila v vsej svoji lepoti in uporabnosti.

Bogovi oziroma arhetipi božanskih energij so poskrbeli za prava in »srečna« naključja.

Začutila sem notranji klic, ki je postajal vedno bolj intenziven. Nemir v meni me je spodbujal, da moram nekaj storiti – seznaniti svet z dejstvi in pomagati človeštvu z osveščanjem glede prihodnjih dvajsetih let. To jemljem kot veliko čast in odgovornost.

Ta knjiga je nastala kot stranski produkt pri raziskovanju indigo, mavričnih in kristalnih ljudi.

Hvaležna sem vsem, ki so sodelovali pri projektu, in vesela, da nisem edina, ki obuja starodavno znanje, modrost in ezoteriko. Čutim dolžnost, da to znanje približam modernemu, tudi nevernemu človeku na razumljiv in realističen način. Ob branju knjige boste presenečeni, koliko znanja in modrosti nosimo v svoji »superzavesti« ali dušni čakri. Ko to aktiviramo, postane svet dosti enostavnejši in razumljivejši.

Kjer se zdi pot neprehodna, lahko ustvarimo most, ki omogoča prehod. To spoznanje in prakticiranje me neizmerno osrečujeta in osvobajata, kot da bi živela z glavo v nebesih in obenem stala z nogami trdno na tleh.

 

"Avtorica uvodoma zapiše pomenljivo misel: "To knjigo posvečam vsem, ki se želite soočiti s preteklostjo ter osvojiti z delom pridobljeno znanje in izkušnje z namenom kreiranja boljše prihodnosti." Soočiti se s preteklostjo, k čemur nas marsikdo nagovarja, sploh takrat, ko se zatikamo ob prepreke, je docela zagatno delo. Vprašanje je, kako se s travmatično preteklostjo soočiti, se z njo, kar se da dobro pogovoriti, in živeti srčno tukaj in zdaj. Morda najdete na to pomembno in večno vprašanje odgovor v pričujoči knjigi, začenši, zakaj sploh gledati nazaj? Laično najbrž zato, ker ste ujetnica/ujetnik slabih vzorcev, ki vas omejujejo, onesrečujejo in zavirajo. Imate vtis ali pa ste celo prepričani, da ste v svoji glavi razdelali, kaj hočete in česa nočete v svojem življenju? Ste, kajneda. A potem se ponovno zagozdite v žalosti, nesreči, ob taisti napaki. In se vprašate, čemu, če ste razčistili s svojimi bolečimi točkami? Si kdaj postavite vprašanje, kako pa je kaj z mojo podzavestjo? Bržčas deluje po svoje. Ali lahko nanjo vplivamo, jo lahko "uredimo" po svoji meri? No, to je vprašanje in želim vsem nam, da najdemo pravilni odgovor. Morda pa se ta res skriva v pričujoči knjigi Aleksandre Winkler Drole, Sporočilo Oriona. Srečno in srčno, vsakemu posebej, in vsem nam skupaj." Sabina Obolnar, odgovorna urednica Oneplus

 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00