Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
manifestiranje-prednarocilo-14000-0

Manifestiranje

Roxie Nafousi
Manifestiranje je nepogrešljiv vodnik za vse, ki se želijo v svojem življenju počutiti močnejše
PPC: 24,90 € Vaša cena: 24,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Roxie Nafousi
Trda vezava
192
Slovenski
Koda 9789617185546k
Oceni
4.77778 5 9 Product

Ne glede na to, ali želite pritegniti sorodno dušo, najti popolno službo ali sanjski dom, ali preprosto odkriti več notranjega miru in samozavesti, vas bo MANIFESTIRANJE naučilo, kako to doseči v samo 7 korakih ...

Manifestiranje; Roxie Nafousi

Manifestiranje je nepogrešljiv vodnik za vse, ki se želijo v svojem življenju počutiti močnejše. Trenerka samorazvoja in kraljica manifestacije; Roxie Nafousi vam bo pokazala, kako lahko v samo sedmih preprostih korakih razumete pravo umetnost manifestacije in se naučite ustvariti življenje, o katerem ste vedno sanjali.

Manifestiranje, ki je srečanje znanosti in modrosti, je filozofija in praksa samorazvoja, ki vam pomaga doseči cilje, gojiti ljubezen do sebe in živeti svoje najboljše življenje. Odklenite čarobnost zase in začnite svojo pot do spreminjanja sanj v resničnost.

O knjigi;

Tisočletni odgovor na skrivnost. - VOGUE

Največja kraljica manifestacije. - GLAMOUR UK

Načrt za bolj pozitiven način življenja. - FINANCIAL TIMES

V košarico

Roxie Nafousi je trenerka za samorazvoj, strokovnjakinja za manifestiranje, ambasadorka Fundacije za duševno zdravje in sodelavka Kourtney Kardashian na platformi POOSH. Roxie dela s strankami individualno ter mesečno vodi delavnice za samorazvoj in spletne seminarje za več kot 600 ljudi. Je voditeljica priljubljene serije podkastov z naslovom The Moments That Made Me;. Zaradi svoje predanosti spreminjanju življenj ljudi, ki imajo težave s čustvi in duševnim zdravjem, ter pomoči pri uresničevanju njihovega potenciala je postala znana in spoštovana osebnost v svetu dobrega počutja.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si