fbpx

Otroci se spominjajo nebes

otroci_se_spominjajo_nebes
4.66667 5 6 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 22,00 €
Osupljive pripovedi otrok o času, preden so prišli na Zemljo
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Wayne W. Dyer
Mehka vezava
188
Slovenski

Knjiga Otroci se spominjajo nebes prinaša osupljive resnične zgodbe otrok, ki se živo spominjajo nebes … iz časa pred svojim rojstvom!

Otroci se spominjajo nebes; Wayne W. Dyer

Zbrane pripovedi otrok z vsega sveta, v katerih razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje starše, da so srečali davno preminule družinske člane v duhovni razsežnosti, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet, so navdihujoč opomnik za odrasle, naj precej bolj dejavno komuniciramo z mladimi prišleki in se zavedamo, da naša tuzemska izkušnja znatno presega to, kar smo sposobni zaznavati s svojimi petimi čutili.

Zdi se, da dojenčki in malčki pogosto prispejo sem s spomini na bivanje v duhovnem svetu in svojim družinam pogosto ponudijo dokaze o tem.

Pripovedujejo o pogovorih z Bogom, razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje lastne starše, govorijo o davno preminulih družinskih članih, ki so jih poznali v duhovni razsežnosti.

Dokazujejo, da so njihovi spomini na pretekla življenja resnični, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet – omenjajo celo primere telepatskega sporazumevanja, kot tudi sposobnosti odločanja o svojem prihodu na Zemljo.

V košarico

Dr. Wayne W. Dyer, ki so mu oboževalci sočutno rekli »oče motivacije«, je bil mednarodno priznani avtor, govorec in pionir s področja samorazvoja.

Imel je doktorat iz svetovalne psihologije. V štirih desetletjih kariere je napisal več kot štirideset knjig, od teh se jih je enaindvajset znašlo na seznamu najbolje prodajanih knjig časopisa New York Times.

Bil je ponosni oče osmih otrok ter dedek devetih vnukov in vnukinj. Umrl je avgusta 2015. Spletna stran: www.DrWayneDyer.com

Morda bi vas zanimalo še

24,00 € Moč prebujenja
Wayne W. Dyer
28,00 € Pogovori z Bogom 1
Neale Donald Walsch
28,90 € Kaj je rekel Bog
Neale Donald Walsch
24,00 € Radost je pot
Wayne W. Dyer
22,90 € Anasta
Vladimir Nikolaevič Megre
29,90 € Dar duše
Robert Schwartz
24,90 € Modrost duš
Inštitut Michael Newton
Rezultati 1 - 8 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si