fbpx

Metoda Sedona

metoda_sedona_2
4.5 5 6 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 27,90 €
Vaš ključ do trajnega zadovoljstva, uspeha, notranjega miru in čustvene blaginje
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Hale Dwoskin
Mehka vezava
328
Slovenski

 
Metoda Sedona je že več tisoč ljudem pomagala, da so začeli uporabljati svojo naravno zmožnost, da v trenutku izpustijo neprijetna in neželena čustva.

Metoda Sedona; Hale Dwoskin

Ne gre za to, da naši občutki niso nikoli upravičeni. Toda občutki so zgolj občutki, to pa nismo mi – zato jim lahko pustimo oditi. Če se odločimo, da jih bomo izpustili, nas to tako osvobodi, da opazimo tisto, kar je dejansko tukaj, in temu primerno delujemo. Tako se lažje spopadamo z življenjem in sprejemamo boljše, jasnejše odločitve.

V knjigi ne boste našli seznamov tega, kaj »morate« in česa »ne smete« početi, niti ne opisuje kakega novega vedenja, ki ga »morate« osvojiti. Takih pritiskov imamo že dovolj. Namesto tega se boste naučili, kako se spremeniti od znotraj navzven. Le takšne spremembe so stalne.

V prvem delu knjige boste raziskali osnove postopka izpuščanja in osnovne motivacije za notranje omejitve.

Spoznali boste različne tehnike, ki vam bodo pomagale hitreje napredovati na poti do svobode, kot na primer to, kako se spopasti z uporom, biti prisoten, razrešiti svoja čustva, dosegati cilje in uravnotežiti pozitivne ter negativne strani čustvenih enačb.

V drugem delu pa boste raziskovali nekatera specifična področja vašega življenja, na katera lahko metoda Sedona vpliva zelo pozitivno.

Ta obsegajo osvoboditev od krivde, sramu, strahu in zaskrbljenosti; opuščanje navad; ustvarjanje bogastva; vodenje poslov; izboljšanje odnosov; razvijanje popolnega zdravja in prispevanje k ustvarjanju harmoničnega ter mirnega sveta.

V košarico

HALE DWOSKIN je izvršni direktor podjetja Sedona Training Associates, ki organizira tečaje tehnik čustvenega izpuščanja, katerih avtor je njegov mentor Lester Levenson. Dwoskin je napisal knjigo Metoda Sedona, prodajno uspešnico z lestvice New York Timesa, in je mednarodni govorec. Je tudi eden izmed štiriindvajsetih učiteljev iz knjižne in filmske uspešnice Skrivnost (The Secret) ter ustanovni član organizacije Transformational Leadership Council. Metodo Sedona že več kot trideset let poučuje po vsem svetu.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si