fbpx

Obredi ljubezni

Obredi ljubezni
5 5 6 Product
Redna cena: 23,90 € Vaša cena: 22,70 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Vladimir Nikolaevič Megre
Trda vezava
218
Slovenski

Zbirka zveneče cedre Rusije, OBREDI LJUBEZNI Nova civilizacija 2. del Anastasija

Izšla je nova knjigo iz zbirke Zveneče cedre Rusije, Nova civilizacija, VIII. knjiga 2. del, Obredi ljubezni avtorja Vladimirja Megreja.

Sporočila puščavnice Anastasije so se dotaknila veliko ljudi, obudila pristen odnos do narave, do spoštovanja pravirov. Lepo je videti cvetoča rodovna posestva tudi v Sloveniji in večjo ozaveščenost ljudi. K soustvarjanju lepšega sveta, tudi z izdajo in prodajo te knjige, vas toplo povabim k sodelovanju.

Pojasnilo glede številčenja: sledili smo zahtevam ruske založniške hiše Zveneče cedre Rusije in knjigo oštevilčili po njihovih zahtevah; jeseni sledi še X. knjiga z naslovom Anasta. Naša želja je, da bomo v naslednjih letih izdali tudi prvih osem knjig, tako, da bi bila zbirka popolna. Povpraševanje po njih je veliko. V Sloveniji je prvi založnik teh knjig pod imenom zbirka Anastasija v letih od 2002 do 2006 izdal štiri knjige, po dve ruski skupaj.

Knjigo je prevajala Jana Ferjan, jezikovno usklajevanje in lekture je naredil Nara Petrovič, ki sodeluje pri teh knjigah od leta 2002, korekture je naredila Judita Tkavc, knjigo pa oblikovala Nina Dekleva.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 5 od 5
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si