Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
theta zdravljenjekomplet

Komplet ThetaHealing

Vianna Stibal
Odkrijte eno izmed najmogočnejših tehnik energijskega zdravljenja na svetu!
PPC: 53,80 € Vaša cena: 53,80 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Vianna Stibal
Mehka vezava
675
Slovenski
Koda 3830080310440
Oceni
4.25 5 8 Product

POŠTNINO PODARIMO!

Theta Healing je izredno preprosta in učinkovita energijska tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja. 

Komplet ThetaHealing; Vianna Stibal

Z uporabo možganskih valov theta, za katere se je še nedavno verjelo, da jih dosežemo le v globokem spanju in meditaciji, se izvajalec theta zdravljenja lahko poveže z energijo Vsega, kar je, da prepozna in ozdravi težave v fizičnem telesu ter obenem prepozna in spremeni svoja omejujoča prepričanja. 

V kompletu boste prejeli knjigi:

  1. Theta zdravljenje - ThetaHealing

Leta 1995 je Vianna Stibal, mati treh mladih otrok, prejela težko diagnozo. Vse, kar je preizkusila z uporabo tradicionalne in alternativne medicine, je spodletelo, dokler ni uporabila preproste tehnike, ki jo je izvajala pri intuitivnih vpogledih. Navdušena nad tem, da se je v hipu pozdravila, je Vianna to tehniko začela uporabljati pri delu s strankami in opazovala, kako se je ena stranka za drugo čudežno ozdravila.

Vianna je ob delu z več tisoč strankami ugotovila, da lahko to tehniko nauči tudi druge.Zdaj se lahko tudi vi naučite, kako doseči stanje thete, in se povežete z ustvarjalno energijo, ki teče skozi vse stvarstvo.

Na straneh te navdihujoče knjige boste odkrili:

  • kako lahko v trenutku spremenite negativne misli, ki ustvarjajo bolezen,
  • sedem ravni obstoja – koncept, ki vam omogoča, da se povežete z najvišjo energijo ljubezni in Vsega, kar je,
  • kako razviti sposobnost spreminjanja na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni.
  1. 2. Nadaljevalno Theta zdravljenje - Nadaljevalni ThetaHealing

V tej izjemni knjigi, ki dopolnjuje prvo, Vianna na podlagi tisočih terapij s svojimi strankami nadalje raziskuje delovanje, proces in koristi ThetaHealinga.

V njej boste izvedeli še več o pomembnosti vaših občutkov in prepričanj. Spoznali boste sedem ravni obstoja in to, kako vam omogočajo, da se povežete z najvišjimi ravnmi ljubezni in energije Vsega, kar je. Z uporabo moči zdravilne tehnike ThetaHealing® boste duhovno, čustveno in fizično izboljšali svoje življenje.

V košarico

 

Vianna Stibal je ustvarjalka in ustanoviteljica duhovne filozofije, meditacije in zdravilne tehnike, znane kot ThetaHealing®. Je priznana zdravilka, avtorica in motivacijska govornica, ki po vsem svetu izvaja seminarje skupaj z možem Guyem za ljudi vseh ras, prepričanj in religij. Izobrazila je izvajalce in učitelje, ki delujejo v več kot sto osemdesetih državah, od leta 2019 pa na tisoče inštruktorjev in približno šeststo tisoč izvajalcev po vsem svetu.

Vianna uči, da smo vsi ljudje Božje iskre, ki ustvarjajo lastno resničnost. Vse v življenju služi svojemu namenu. Predana je temu, da z iskrenim humorjem in pristno prijaznostjo deli svojo ljubezen do Kreatorja Vsega, kar je. Njena izobraževanja in knjige spreminjajo življenja in še naprej pomagajo ljudem po vsem svetu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si