fbpx

Vrelec mladosti (dopolnjena izdaja)

vrelec_mladosti
5 5 2 Product
Redna cena: 16,90 € Vaša cena: 16,90 €
Sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Peter Kelder
Mehka vezava
110
Slovenski
Luka Novak

Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige obogatena z novim obredom iz nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajo moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja.

Vrelec mladosti (dopolnjena izdaja); Peter Kelder

Starodavna skrivnost tibetanskih obredov pomlajevanja. Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje.

Ob rednem izvajanju vaj staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem, poskrbimo za odlično prekrvavitev vsakega delčka telesa, telo oskrbimo s kisikom,… S pravilnim izvajanjem vaj in sočasnim dihanjem, poskrbimo za gibljivo in prožno hrbtenico, ravnovesje hormonskega sistema, visoko raven odpornosti, visoko raven življenske energije in seveda jasnost misli in duha.

Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige obogatena z novim obredom iz nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajao moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja. Knjiga je svetovna uspešnica, ki je izšla že v dveh milijonih izvodov, v Sloveniji pa jo najdemo na 30.000 knjižnih policah.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si