odvadite se biti to kar ste cd vecji

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk

Joe Dispenza
Komplet dveh zgoščenk z navodili za izvajanje meditacij
PPC: 17,00 € Vaša cena: -7%17,00 €15,81 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Joe Dispenza
Mehka vezava
Slovenski
140x125mm
Koda 9789617090338K
Oceni
4.5 5 8 Product

Komplet dveh zgoščenk vsebuje štiritedenski program vodene meditacije, ki spremlja knjigo Odvadite se biti to, kar ste dr. Joeja Dispenze.

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk; Joe Dispenza

Zasnovan je tako, da vas spravi iz analitičnega stanja možganskega valovanja beta v stanje alfa ter vam omogoči, da poglobite svojo sposobnost ohranjanja vzorcev koherentnega možganskega valovanja.

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi. Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko začnete v svoje življenje uvajati želene spremembe!

V košarico

joe-dispenza-avtor_66045564_937573247.jpg

Dr. Joe Dispenza je študiral biokemijo na univerzi Rutgers. Je tudi magister nevroznanosti, doktorat iz kiropraktike pa je opravil v ustanovi Life University. Izobražuje se tudi podiplomsko, in sicer na področjih nevrologije, nevroznanosti, delovanja in kemije možganov ter staranja in dolgoživosti. Dr. Joe je eden od znanstvenikov, raziskovalcev in učiteljev, ki so nastopili v na- grajenem filmu What the BLEEP Do We Know!?. Predaval je v 26 državah in pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu doseči njihove cilje. Več informacij o njem in njegovih delavnicah na spletni strani www.drjoedispenza.com.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si