fbpx

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk

odvadite_se_biti_to_kar_ste_cd_vecji
4.83333 5 6 Product
Redna cena: 17,00 € Vaša cena: 15,90 €
Komplet dveh zgoščenk z navodili za izvajanje meditacij
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Joe Dispenza
Mehka vezava
Slovenski
140x125mm

Komplet dveh zgoščenk vsebuje štiritedenski program vodene meditacije, ki spremlja knjigo Odvadite se biti to, kar ste dr. Joeja Dispenze.

Odvadite se biti to, kar ste - Komplet meditacijskih zgoščenk; Joe Dispenza

Zasnovan je tako, da vas spravi iz analitičnega stanja možganskega valovanja beta v stanje alfa ter vam omogoči, da poglobite svojo sposobnost ohranjanja vzorcev koherentnega možganskega valovanja.

Ko svojo pozornost namenite različnim delom telesa v prostoru in prostoru okrog svojega telesa – po navodilih dr. Joeja –, spremenite svoje možgane, saj vstopite v operacijski sistem svojega podzavestnega uma, kjer obstajajo neželene navade in programi. Cilj je, da se naučite ostati v tem trenutku, meditacija pa postane vaša veščina. S te, nove točke lahko začnete v svoje življenje uvajati želene spremembe!

V košarico

joe-dispenza-avtor_66045564_937573247.jpg

Dr. Joe Dispenza je študiral biokemijo na univerzi Rutgers. Je tudi magister nevroznanosti, doktorat iz kiropraktike pa je opravil v ustanovi Life University. Izobražuje se tudi podiplomsko, in sicer na področjih nevrologije, nevroznanosti, delovanja in kemije možganov ter staranja in dolgoživosti. Dr. Joe je eden od znanstvenikov, raziskovalcev in učiteljev, ki so nastopili v na- grajenem filmu What the BLEEP Do We Know!?. Predaval je v 26 državah in pomagal več tisoč ljudem po vsem svetu doseči njihove cilje. Več informacij o njem in njegovih delavnicah na spletni strani www.drjoedispenza.com.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si