Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
placebo ste vi komplet

Komplet - Placebo ste vi

Joe Dispenza
Izkoristite ugodno ceno paketa in prihranite. Poštnino podarimo
PPC: 44,90 € Vaša cena: -20%44,90 €35,92 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Joe Dispenza
Mehka vezava
404 + 2x zgoščenka
Slovenski
Koda 3830080310426
Oceni
3 5 1 Product

Meditacijski zgoščenki + knjiga Placebo ste vi.

Komplet - Placebo ste vi; Joe Dispenza

V knjigi Placebo ste vi Dispenza pojasni pomembnost uma na različnih primerih iz prakse in znanstveno preverjenih učinkih placeba na možgane in telo. Spusti se v samo anatomijo misli, da dojamemo, kako misli spreminjajo možgane in telo.

Z veseljem pa vam predstavljamo tudi slovensko izdajo dveh meditacijskih zgoščenk, ki ju je dr. Joe Dispenza ustvaril kot spremljavo k svoji knjigi Placebo ste vi. Glas je posodil gospod Božidar A. Kolerič.

Dr. Joe Dispenza spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in s tem, ko širi obzorja mogočega, premika meje znanega. 

 

V košarico

joe-dispenza-avtor_517118573.jpg

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00