fbpx

Paraziti, skriti vzrok mnogih bolezni

paraziti
Redna cena: 19,50 € Vaša cena: 17,55 €
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Alan E. Baklayan
Mehka vezava
234
Slovenski
12,5 cm x 19,5 cm

Zajedavci povzročajo vse bolezni. To trditev, predvsem pa način, kako se raznih glist, metljajev... znebimo, sami ali s pomočjo zdravilca, nam na razumljiv način iz svoje prakse v tej knjigi opisuje nemški naturopat Alan E. Baklayan.

Na tisočih bolnikih je potrdil, da ni bolezni brez parazitov. In ko okuženost s paraziti odpravimo, zatrjuje, se zdravje vrne.

Okuženost s paraziti ne pomeni, da so notranji organi poseljeni s celo vojsko zajedavcev. Pogosto gre le za zelo majhna, skoraj neopazna legla.

Pri kroničnih okužbah je z razpoložljivimi laboratorijskimi metodami zelo težko prepoznati njihovo prisotnost, v knjigi pa so opisane izkušnje z metodami, ki to omogočajo.

Raziskava na naturopatski kliniki je pokazala, da je s paraziti kronično okužen skoraj vsak človek; mnoge bolezni, ki jih ni moč odpraviti, je možno po mnenju avtorja knjige ozdraviti na enak način: z izgonom zajedavcev. In te je mogoče odpraviti s pomočjo bioenergetske medicine, ki je usposobljena parazite prepoznati in jih izničiti v vseh njihovih razvojnih fazah. Večina naprav je dosegljiva tudi v Sloveniji, kjer prav tako ne manjka zdravnikov, ki so vešči rokovanja s temi sodobnimi napravami.

Avtor knjige Alan E. Baklayan pri svojem delu namenja še posebno pozornost alergijam in glivičnim obolenjem. Knjiga je nekak vodnik po našem zdravju in nam lahko koristi prav vsak dan, saj odpira nova obzorja varovanja zdravja.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si