fbpx

Kako ozdravimo s hrano

kako-ozdravimo-s-hrano
4.33333 5 9 Product
Redna cena: 29,90 € Vaša cena: 26,90 €
Moč je v naših rokah: v naši hrani.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Michael Greger
Mehka vezava
592
Slovenski

Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.

Kako ozdravimo s hrano; Michael Greger

Če boste jedli po nasvetih iz te knjige, boste lahko odpravili več kot devetdeset odstotkov tveganja za sladkorno bolezen, več kot osemdeset odstotkov tveganja za srčni infarkt, za polovico boste zmanjšali tveganje za možgansko kap in za več kot tretjino splošno tveganje za raka. Moč je v naših rokah: v naši hrani. Prehrana na bolj rastlinski osnovi pomaga preprečevati, zdraviti ali odpravljati čisto vsakega od petnajstih vodilnih vzrokov smrti.

Saj domala nihče ne umre od starosti. Vsakogar pokoplje bolezen. V najrazvitejšem svetu je najpogostejši vzrok srčni infarkt. Zdravnik, ki je napisal to knjigo in po svojem pisanju tudi živi, zatrjuje, da je večino smrti zaradi bolezni mogoče preprečiti. Naša prehrana je vodilni vzrok prezgodnje smrti in vodilni povzročitelj vseh naših bolezni.

Torej je prehrana tudi najpomembnejši predmet na medicinskih fakultetah? Žal ne. Le sem pa tja po svetu kaka medicinska fakulteta ponuja en sam semester predavanj o prehrani.

Večina pa nas zaupa zdravnikom kot virom informacij o prehrani. A večina anketiranih zdravnikov ve, da nimajo primerne izobrazbe, da bi pacientom svetovali glede prehrane. Študija obiskov pacientov pri zdravniku je ugotovila, da je povprečen čas, ki ga zdravniki primarne zdravstvene nege namenijo pogovoru o prehrani, približno deset sekund. Prav zato je prav, da je v vaših rokah prav ta knjiga.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

27,90 € Maščobe kot gorivo
Dr. Joseph Mercola
19,90 € Moč vitamina D
Ivan Soče
18,70 € Ostani pri 40-ih
dr. Richard Lippman
24,00 € Ozdravite svoj um
Mona Lisa Schulz z Louise L. Hay
Rezultati 33 - 38 od 38
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si