fbpx

Zdravljenje kandide

Zdravljenje kandide
5 5 5 Product
Redna cena: 25,90 € Vaša cena: 23,90 €
Storite nekaj dobrega za svoje zdravje že danes


Specifikacija

Ann Boroch
Mehka vezava
213
Slovenski
21,5x13,5 cm

Mnoge najpogostejše simptome in bolezni, ki nas dandanes pestijo – vse od utrujenosti, napihnjenosti, vnetja sinusov in pridobivanja na teži do težav s prostato, artritisa, alergij, hipoglikemije, depresije in multiple skleroze – lahko povežemo s presenetljivim izvorom, s kvasovkami.

Ann Boroch; Zdravljenje kandide

Preprost in učinkovit vodič Ann Boroch ponuja informacije in uporabne pripomočke, ki jih boste potrebovali, da boste v telesu ponovno vzpostavili ravnotežje. Našteti so tudi simptomi razraščanja kandide, ki so posebej opredeljeni glede na moške, ženske in otroke, avtorica podrobno – korak za korakom – opiše 90-dnevni program, s katerim boste premagali kandido, in priporočen razpored jemanja prehranskih dopolnil, ki jih poprej tudi predstavi. V delu najdemo lahko tudi okusne recepte in priporočeno hrano ter dva tedna poskusnih jedilnikov. Slednje je avtorica vključila, da boste razumeli, kako je prehranjevalni načrt, prilagojen kandidi, povsem izvedljiv in celo okusen kljub številnim omejitvam.

Knjiga Zdravljenje kandide vam ponuja splošne nasvete, katera živila telesu koristijo in ne pospešujejo razraščanja glivic in kateri hrani se je bolje izogniti, če želite biti, kar se da zdravi. Vedeti pa morate, da je vsak organizem drugačen. Nekateri imajo alergije ali so občutljivi na določene jedi, zato opazujte svoje telo in bodite pozorni na morebiten negativen odziv na katero od priporočil. Prisluhnite svojemu telesu. Sicer si boste na začetku želeli nezdrave hrane, saj je organizem poln toksinov, a sčasoma, ko se boste očistili, si bo telo naravno želelo hrane, ki je zanj dobra. Najhitrejše učinke boste opazili, če se boste 90 dni čim bolj držali avtoričinih nasvetov in navodil. Sprva vas bo morda presenetilo, kako korenite morajo biti spremembe prehranjevalnih navad in koliko prehranskih dopolnil morate uživati, a po prvem tednu, ko boste pričeli opažati spremembe in imeli več energije, boste laže in raje sledili 90-dnevnemu programu.

Čeprav je kandida v medicini poznana že 30 let, še vedno tako malo ljudi pozna nevarnosti razraščanja te sicer neškodljive kvasovke. Ob branju knjige, ki je nastala na podlagi osebne izkušnje avtorice Ann Boroch, je neizpodbitno čutiti avtoričin iskren in dobronamerni pristop. Bralcu predstavi težavo s strokovne plati in mu jo približa na razumljiv način, kar še dodatno nadgradi s programom, kako težavo odpraviti. 90-dnevni načrt je podrobno predstavljen, zato mu zlahka sledimo. Samo od nas pa je odvisno, če se bomo odločili in storili nekaj dobrega za svoje zdravje že danes.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

26,90 € Kitajska študija
Dr. T. Colin Campbell in Thomas M. Campbell II.
24,80 € Moč vitamina D
Ivan Soče
11,16 € Obvladajte kandido
Sanja Lončar, Adriana Dolinar
Rezultati 1 - 7 od 7
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

Name: *
Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.
S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si

EU skladi

Opis operacije (PDF)