fbpx

PLANDEMIJA COVID-19, razkritje pohlepa, korupcije in prevar

plandemija_covid
Novo
5 5 11 Product
Redna cena: 22,00 € Vaša cena: 22,00 €
Celotna epidemija je prevara epskih razsežnosti in mi smo njene žrtve, pravi avtor, dr. Bruce Fife
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Dr. Bruce Fife
Mehka vezava
166
Slovenski

Besen sem, in tudi vi bi morali biti zaradi vseh teh laži in manipulacij; zapirali so na milijone podjetij, milijoni ljudi so ostali brez dela, vse zato, da bi se še bolj obogatila peščica globalnih milijarderjev in njihovih lakajev. Ljudje, ki so slepo verjeli vladam, zdravstvenim oblastem in medijem, se vseh teh dejstev [opisanih v knjigi] večinoma niso zavedali.

PLANDEMIJA COVID-19, razkritje pohlepa, korupcije in prevar; dr. Bruce Fife

S pričujočim delom se dr. Fife pridružuje številnim poznavalcem javnega zdravstva, ki so prepričani, da je svetovna javnost glede pandemije COVID-19 vsestransko zavedena. Pandemija se ni zgodila po naključju. Bila je skrbno orkestriran in vnaprej načrtovan dogodek – PLANDEMIJA.  Vse, od izbire virusa in ukrepov v spopadu s pandemijo, do medijskega poročanja, je podrejeno interesom peščice najbogatejših Zemljanov in njihovih pomagačev v vladah in ustanovah, ki nadzorujejo zdravstveno, farmacevtsko in biotehnološko industrijo.

Medtem ko svet pod težo drakonskih ukrepov tone v eno najhujših kriz, so ti ljudje med pandemijo pravljično obogateli. Dr. Fife odpira nekatera ključna vprašanja:

- o izvoru oziroma 'izboru' pandemskega virusa;

- o učinkovitosti in upravičenosti ukrepov (o zapiranju družb, nošenju mask, prepovedi poslovanja dela gospodarstva …);

- o medijski cenzuri, ki ni zajela zgolj osrednjih, tradicionalnih medijev, ampak je s pomočjo lastnikov Googla, YouTuba in Twitterja utišala kritične razprave tudi na novih družbenih omrežjih;

- o dušenju naravne medicine v spopadu z virusom,

- o na silo pospešenem razvoju novih, pregrešno dragih zdravil in cepiv ter odrivanju že znanih, dokazano učinkovitih in neprimerljivo cenejših starih zdravil;

- o prirejanju oziroma ponarejanju raziskav varnosti in učinkovitosti novih cepiv;

- o prirejanju podatkov o okuženosti in smrtnosti zaradi novega koronavirusa.

Skratka vprašanja, ki jih lahko strnemo pod oznako 'vojno' oziroma pandemsko dobičkarstvo.

V košarico

Dr. Bruce Fife je specialist za nevropatijo in se kot prehranski strokovnjak intenzivno ukvarja z alternativnimi metodami zdravljenja nevropatskih in tudi nekaterih drugih bolezni. Tudi sicer je velik zagovornik naravne medicine. Velja za vodilnega svetovnega poznavalca prehranskih maščob. Napisal je več kot dvajset knjig in redno nastopa kot predavatelj na najuglednejših univerzah, strokovnih srečanjih in zdravstvenih ustanovah.

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si