odvadite se biti komplet

Komplet - Odvadite se biti to, kar ste (knjiga + CD)

Joe Dispenza
Meditacijski zgoščenki + knjiga Odvadite se biti to, kar ste.
PPC: 44,90 € Vaša cena: 39,90 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Joe Dispenza
Mehka vezava
390 + 2x zgoščenka
Slovenski
Koda 3830080310457
Oceni
3.42857 5 7 Product

Paket uspešnic z nižjo ceno in brezplačno poštnino (vaš prihranek 7,50€)!

Komplet - Odvadite se biti to, kar ste (knjiga + CD)

Avtor o knjigi Odvadite se biti to, kar ste pravi: 

"Imam čast, da lahko sodelujem pri prebojnih raziskavah – ne samo da preučujem našteta področja, ampak tudi opazujem učinke omenjene nove znanosti na običajne ljudi, kot ste vi in jaz. To je trenutek, v katerem možnosti nove znanosti postanejo resničnost.Tako sem bil priča nekaterim osupljivim spremembam na področju zdravja posameznikov in kakovosti njihovih življenj, ko resnično spremenijo svoj um.

V zadnjih nekaj letih sem imel priložnost pogovoriti se s številnimi ljudmi, ki so odpravili težke zdravstvene tegobe, ki so veljale bodisi za neozdravljive ali trajne. Tradicionalna medicina je te ozdravitve označila za spontane remisije. Temeljito sem preučil dogajanje v notranjosti teh posameznikov in postalo mi je jasno, da je pri ozdravitvah igral izjemno pomembno vlogo tudi um."

Dr. Joe Dispenza spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in s tem, ko širi obzorja mogočega, premika meje znanega. 

V košarico

joe-dispenza-avtor_1545645372.jpg

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Kot učitelj in predavatelj je bil dr. Joe doslej vabljen na nastope v več kot 26 državah na šestih celinah. Izobražuje več tisoč ljudi, predava razumljivo, spodbudno in sočutno. Podrobno pojasnjuje, kako lahko ljudje preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi ustvarili trajne spremembe. Poleg številnih spletnih in televizijskih tečajev izvaja tudi tridnevne nadaljevalne in petdnevne izpopolnjevalne delavnice po svetu.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si