Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
adijoalzh naslov2m

Adijo, Alzheimer

Dr. Dale Bredesen
Prvi program za preprečevanje in zdravljenje kognitivnega upada
PPC: 28,40 € Vaša cena: -20%28,40 €22,72 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Dr. Dale Bredesen
Mehka vezava
Slovenski
Koda 9789619408377K
Oceni
4.6 5 5 Product

Knjiga je svetovna uspešnica ameriškega avtorja, zdravnika in raziskovalca, profesorja in ustanovnega predsednika Buck Institute in profesorja na UCLA.

Adijo, Alzheimer; Dr. Dale Bredesen

»Knjiga ADIJO, ALZHEIMER  je veličastno delo. Dr. Bredesen postavi to uničujočo bolezen v povsem novo luč. Naenkrat ni več skrivnosten in nerazumljiv proces, ampak jo je mogoče preprečiti in – da, prav zares – tudi zdraviti.«

DAVID PEARLMUTTER, dr. med., avtor uspešnic Požgani možgani in Zdravi možgani

"Knjiga odpravlja iluzijo, da bi bilo možno le z enim ali nekaj farmacevtskimi sredstvi ali sredstvi zdravega načina življenja ozdraviti Alzheimerjevo bolezen. V več kot 200 znanstvenih člankih so namreč člani Bredesenove znanstvene ekipe dokazali, da je teh dejavnikov kar 36. Potrebno je izboljšati njihovo večino, da učinki regeneracije nevronov premagajo dejavnike njihovega propadanja. 

Večina opisanih dejavnikov te oblike demence so prvine zdravega načina življenja. V knjigi so natančni napotki, kolikšen naj bo “najmanjši dnevni odmerek” dejavnikov, kot so spanje, telesno gibanje, užitih krepilnih živil oz. prehranskih dopolnil, da krepimo nevrone."

"Knjiga prinaša ključne informacije za razumevanje dejavnikov nastajanja te bolezni ter za njeno obvladovanje in je zato epohalnega pomena. Namenjena je strokovni javnosti in poljudnemu bralcu," je v predgovoru zapisal doc. dr. Iztok Ostan:

V košarico

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00