fbpx

Prehranska dopolnila
Prehranska dopolnila BetterYou iz Velike Britanije so namenjeni vsem, ki jim je lastno zdravje vrednota in vsebujejo vitamine in minerale iz naravnih virov. Proizvedena so po strogih farmacevtskih standardih ter izjemno kvalitetna, med slovenskimi kupci pa že dobro poznana in uveljavljena.

Prednosti vitaminskih dodatkov v obliki ustnega spreja:

 • visoka stopnja absorpcije v ustih ob prijetnem okusu,
 • brez težav pri jemanju tablet, kapsul ali grenkih kapljic,
 • ni jih treba hraniti na hladnem,
 • izdelki ne napenjajo in ne zapirajo,
 • primerni za uživanje vseh starostnih skupin, bolnikov s prebavnimi težavami,
 • primerni in tudi potrebni za vegetarijance in nekateri za vegane.

KURKUMA v spreju

kurkuma_v_spreju_764317128
4.42857 5 7 Product
Redna cena: 18,70 € Vaša cena: 18,70 €
Zagotavlja izjemen izkoristek kurkume, ki ima dobro dokumentirane koristi.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Prvo in edino ustno pršilo s kurkumo na svetu! Zasnovano po revolucionarni formuli, ki zagotavlja večji izkoristek treh aktivnih kurkuminoidov in zagotavlja neprimerljivo boljšo absorpcijo kot tablete in kapsule.

KURKUMA v spreju

Kurkuma pomaga pri obvladovanju vnetnih procesov v telesu, pomaga ohraniti zdravje jeter ter podpira delovanje živčevja.
Revolucionarna formula zagotavlja večje izkoristek treh aktivnih kurkuminoidov. Boljša absorbcija kot pri tabletah in kapsulah.

Ta nov in inovativen ustni sprej je bil razglašen za najboljše novo prehransko dopolnilo na Natural & Organic Awards 2017 v Londonu, saj zagotavlja izjemen izkoristek kurkume, ki ima dobro dokumentirane koristi.  Gre za eno izmed najbolj prestižnih nagrad za prehranska dopolnila.

Pogosta vprašanja;

Ali je potrebno zraven jemati piperin črnega popra ?
Dodajanje piperina je ena od tehnik, ki se običajno uporablja za povečanje biološke uporabnosti kurkume, a piperin ne reši temeljnega "problema", da je kurkuma zelo netopna.

BetterYou Kurkuma v spreju uporablja tehniko, imenovano inkapsulacija ciklodekstrina, ki povzroči, da so molekule kurkume zelo topne v vodi, kar preprečuje njihovo združevanje. To omogoča, da se molekule absorbirajo skozi intraoralno membrano in obidejo neučinkovito prebavo.

Izdelki BetterYou so vredni izjemne pozornosti predvsem zaradi:

 • proizvedeni so po strogih farmacevtskih (GMP) standardih, kar zagotavlja izjemno kakovost;
 • vsaka serija je testirana v mednarodno priznanem, neodvisnem laboratoriju preden gre na trg;
 • epidemičnega pomanjkanja vitamina D;
 • so cenovno dostopni
 • proizvajalec uvaja 100% okolju in naravi prijazno embalažo. 

Neto količina: 25 ml oziroma 120 razprškov, kar zadošča za najmanj 30 dni. Proizvajalec: BetterYou Ltd., Velika Britanija.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ob kateri je pomemben tudi zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

V košarico

Omejitev odgovornosti

Nobeden od izdelkov ni namenjen zdravljenju ali diagnosticiranju. Ne priporočamo opustitve ali spremembe kateregakoli zdravljenja brez posveta z zdravnikom. Nosečnice, doječe mame, kronični bolniki in otroci naj se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujejo z zdravnikom, posebej v primerih sočasnega jemanje več prehranskih dopolnil in/ali zdravil.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si