fbpx

Prehranska dopolnila
Prehranska dopolnila BetterYou iz Velike Britanije so namenjeni vsem, ki jim je lastno zdravje vrednota in vsebujejo vitamine in minerale iz naravnih virov. Proizvedena so po strogih farmacevtskih standardih ter izjemno kvalitetna, med slovenskimi kupci pa že dobro poznana in uveljavljena.

Prednosti vitaminskih dodatkov v obliki ustnega spreja:

  • visoka stopnja absorpcije v ustih ob prijetnem okusu,
  • brez težav pri jemanju tablet, kapsul ali grenkih kapljic,
  • ni jih treba hraniti na hladnem,
  • izdelki ne napenjajo in ne zapirajo,
  • primerni za uživanje vseh starostnih skupin, bolnikov s prebavnimi težavami,
  • primerni in tudi potrebni za vegetarijance in nekateri za vegane.

Bach Rescue, pastile (24 pastil)

bach-rescue-pastile-pomarancabezeg-50g
5 5 7 Product
Redna cena: 7,90 € Vaša cena: 7,90 €
Originalna Rescue mešanica za vedrino in moč ves dan.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Originalna RESCUE mešanica, vaša »čustvena prva pomoč« je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive).

Rescue pastile (24 pastil)

Rescue pastile vsebujejo Originalno Bachovo cvetno mešanice Rescue. Ne vsebujejo sladkorja. Uporabna je v čustveno zahtevnih stanjih, ki so posledica osebnih in poslovnih izzivov, strahov in stresov vsakdanjika (izpiti, potovanja, poslovni zagovori in razgovori, ločitev, obisk pri zdravniku ali zobozdravniku, kakršnakoli slaba novica...). Posebno primerne so za otroke in so idealne za na pot. 

Uporaba:
Po potrebi zaužijte 1 pastilo.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

V košarico

bach-banner-lekarnar.jpg

Dr. Edward Bach se je leta 1930 odločil, da se preseli iz Londona in se popolnoma posveti iskanju zdravih rastlin s katerimi bo razvil nov istem pomoči ob reševanju vsakodnevnih težav. Ustalil se je v okrožju Wales v vasici Brigtwell-cum-Sotwell, kjer je najel manjšo hišo z imenom Mount Vernon v kateri danes deluje Bachovo središče. V nadaljnjih 6 letih je dr. Bach identificiral 38 rastlin in razvil sistem 38 cvetnih esenc ter protistresno ali 'rešilno' cvetno mešanico 'Rescue', ki nagovarjajo vsakodnevna čustvena stanja.

Leta 1934 je dr. Bach napisal »Določene samorasle rože, grmi in drevesa višjega razreda imajo zaradi svojih višjih vibracij moč, da zvišajo naše človeške vibracije in tako odprejo kanale za sporočila, ki preplavijo našo osebnost s krepostmi, ki jih potrebujemo in s tem odpravijo karakterne pomanjkljivosti, ki so krive naših težav. Vibracije ne delujejo tako, da neposredno napadejo bolezen, ampak tako, da preplavijo telo s pozitivnimi vibracijami. Do pravega ozdravljenja ne more priti brez življenjske naravnanosti, duševnega miru in občutka notranje sreče.«

Vsaka izmed Bachovih esenc vibrira na določeni frekvenci, ki je taka, kot bi jo imel človek brez disharmoničnega izkrivljenja in zavrtja. S pomočjo vibracijske resonance cvetna esenca z lastno harmonično vibracijsko frekvenco naravnava določeno energijsko frekvenco v človekovem energetskem polju. Bachova cvetna esenca ponovno vzpostavi ravnovesje v človekovi osebnosti in s tem spodbudi homeostazne mehanizme v telesu.

Prav zaradi načina delovanja Bachovih kapljic je zelo pomembno, da se izberejo zdrave, divje rastoče rastline. Dr. Bach je bil izjemno senzibilen in je senzitivno zaznaval misli, občutke in razpoloženja. Prav zato je zelo pazljivo izbiral rastline, ki imajo točno tiste vibracije, ki ustrezno spreminjajo določene občutke in čustvena stanja. Nimajo vse rastline iste vrste enake vibracije. Dr. Bach se je prepričal, da imajo samo zdrave in krepke rastline točno določene pozitivne vibracije. Na primer: obstaja veliko vrst vrbe (Willow), tavžentrože (Centaury), nedotike (Impatients), enciana (Gentiana) in drugih, ki nimajo enakih lastnosti v smislu čustvene podpore nastalim težavam. Zato je zelo pomembno, da se izbere pravo rastlino, v pravem vremenu in se iz nje pravilno pripravi matično raztopino. Ne smejo se uporabiti gojene rastline, ampak samo divje rastoče, na sončni legi, ki si jo same izberejo. Tudi različna klima vpliva na njihove vibracije.

Omejitev odgovornosti

Nobeden od izdelkov ni namenjen zdravljenju ali diagnosticiranju. Ne priporočamo opustitve ali spremembe kateregakoli zdravljenja brez posveta z zdravnikom. Nosečnice, doječe mame, kronični bolniki in otroci naj se pred jemanjem prehranskih dopolnil posvetujejo z zdravnikom, posebej v primerih sočasnega jemanje več prehranskih dopolnil in/ali zdravil.

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si