fbpx

Adrian P. Kezele - paket treh knjig + darilo knjiga Vrnitev Boginje

paket_ob_sia
5 5 2 Product
Redna cena: 96,90 € Vaša cena: 59,90 €
Izkoristite ugodno ceno paketa in prihranite 39,50€ (z brezplačno poštnino)!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
1242
Slovenski

Paket uspešnic po znižani ceni, gratis knjiga Vrnitev boginje + poštnino podarimo!

Adrian P. Kezele - paket treh knjig

  Ob naročilu paketa vam podarimo knjigo  v vrednosti 23,00€

  Vrnitev boginje; Adrian P. Kezele

 

Paket vsebuje knjige:

Viveka, glas notranjega učitelja

Kaj bi naredili, če bi vam kdo ponudil sredstvo ali orodje, s katerim se lahko prebijete skozi koprene iluzije ter vidite resničnost, kakršna je?

Izničenje faktorja karme

Izničenje faktorja karme je knjiga, ki stoji na ramenih svojih predhodnic, zroč daleč stran, čez horizont in v njenim predhodnicam nedosegljivo daljavo. Kar boste prebrali, bo bržkone nasprotovalo prevladujočim duhovnim predpostavkam. Vaša prepričanja lahko celo obrne na glavo ali vam vcepi dvom v duhovno in drugo do sedaj osvojeno znanje.

Zlomljeni okel, Ganeševe zgodbe, 1. del

Simpatični dečko z velikim trebuhom, šaljivec in zapeljivec, gurman in hedonist, mirni bojevnik, modrec, učitelj, glasbenik, pisec, plesalec, asket, popotnik, pustolovec, ljubimec, pripovedovalec … vse to je zbrano v Ganeševem imenu. To zadnje še posebno – oh, kako zelo je spreten z besedami! O tem se boste kmalu prepričali tudi sami.

V košarico

apk_fotka_69883863.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si