fbpx

KAŽIPOTI - Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu izjemnih dosežkov

kaipoti
4.52727 5 55 Product
Redna cena: 22,90 € Vaša cena: 1,90 €
ZADNJI KOSI
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
278
Slovenski
Tadeja Zupan
PRELISTAJ ME

Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu izjemnih dosežkov. Naj bo leto 2020 tudi za vas leto izjemnih dosežkov. Ta rokovnik vam bo pri tem pomagal

Kažipoti; Adrian P. Kezele 

Naj bo leto 2020 tudi za vas leto izjemnih dosežkov,  kot ga imenuje Adrian P. Kezele. Ta rokovnik vam bo pri tem pomagal.

Kažipoti 2020 predstavljajo inspirativen rokovnik, ki ne spoštuje samo datumov koledarja, po katerem živimo, pač pa tudi globoke ritme narave, ki se jih najpogosteje niti ne zavedamo. Čeprav v njem ne boste našli nobenih tehničnih podrobnosti o starem znanju, s pomočjo katerega je ustvarjen, pa imajo lahko ritmi, ki vam jih bo rokovnik razkril, znaten vpliv na vaše življenje.

To je pretehtan prijatelj za celo leto: navdahne, da sledimo naravnim ritmom, ter spodbudi k pozitivni spremembi ob nenehni rasti, učenju in uživanju v življenju.

Ritmi, ki upravljajo z našim življenjem, so v Kažipotih 2020 razdeljeni v tri vrste:

  • pot telesa
  • pot srca
  • pot duše.

Pot telesa označuje običajne, materialne ritme, označene z našim koledarjem. Pot srca razkriva nevidne ritme, ki vplivajo na naše občutke. Na primer – eden od najpomembnejših ritmov poti srca je določen z gibanjem Lune. Kot boste videli, 13-krat na leto, na dan polne Lune, Kažipoti 2020 predlagajo Dan sočutja. Pot srca pa je določena tudi z nekaterimi drugimi ritmi, ki se ponavljajo v toku leta, in delujejo na našo komunikacijo, razpoloženje in splošno stanje našega duha.

Začetek vsakega obdobja je čas za odločitev in usmeritev v določeno dejavnost. V skladu z značilnostmi tega ritma vam Kažipoti 2020 predlagajo po tri cilje, ki bi jih bilo dobro uresničiti v tem obdobju. Prav tako lahko dodate še vsaj dva cilja, ki se vam zdita pomembna in ki vam predstavljata osebno namero v smeri izboljšave življenja ali določenih podvigov.

Nekaj več o Dnevu sočutja: doslej smo mislili, da je dan s polno luno primeren za … vse sorte neprijetnosti, povezane s čustvenimi nihanji in z ekstremi. Zdaj pa je to po predlogu Adriana Kezeleta dan, ko lahko še posebej pomislimo na vse, ki potrebujejo našo pomoč, in poiščemo v sebi sposobnost za razdajanje. 

Na straneh Kažipotov 2020 boste našli izbrane navedke iz njegovih knjig, ki vam bodo pomagali, da boste lažje razumeli naravo predlaganih ravnanj.

„Vsakdo med nami ima posebno nalogo. Nimamo izbire, ali jo bomo opravili ali ne. Samo izberemo lahko, kdaj in kako bomo to naredili.“

Čarobnica

V košarico

apk_fotka_1452468579_1669925252.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 9 - 16 od 17
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si