fbpx

Duša Stare Evrope

dua_stare_evrope
4.88889 5 9 Product
Redna cena: 23,00 € Vaša cena: -30%23,00 €16,10 €
Številni ljudje čutijo v sebi hrepenenje, za katero niso vedeli razloga, dokler ni do njih prišla zgodba o neolitiku
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
330
Slovenski
21,0 x 15,0 cm
Tadeja Zupan
PRELISTAJ ME

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem....

Duša Stare Evrope; Adrian P. Kezele

Pred nami je izjemen duhovni, zgodovinski in ljubezenski roman. Doživimo ga lahko kot samostojno knjigo ali kot nadaljevanje knjige Vrnitev Boginje. Skupaj s slednjo prinaša odgovore, ki jih naše duše iščejo že več kot 5000 let. Spomni nas, kako do miru, sodelovanja, povezovanja, jasnosti in bistva svojega bitja.

Zgodba se razvija skozi poglavja, ki nas izmenično vodijo iz sedanjosti v čas pred približno 6000 leti. V sedanjem času je glavna oseba Danijel, mlad študent zgodovine in arheologije. Rojen je v Šibeniku, blizu krajev, iz katerih izvira tako imenovana danilo-hvarska kultura. Dan in Zarja sta prebujena človeka. Spomnita se ljubezni, ki sta se ji razdajala že pred blizu 6000 leti.
Svoje življenje zdaj podarjata svetu, da se prebudi, da se začenja zavedati, da ni ›druge strani‹. Je samo ta, svetla, s svojimi sencami. In skupaj s to knjigo vabi, da ponesemo to informacijo in energijo svetlobe v naša življenja in v svet.

DUŠA STARE EVROPE se lahko bere kot samostojna knjiga. Pa vendar – bralki ali bralcu, ki želi celovit uvid v to, kar je bilo pred dogajanji iz te knjige, priporočamo še branje knjige Vrnitev Boginje (slovenski prevod prav tako Založba Chiara, 2019).

Avtor o knjigi: Od vseh knjig, ki sem jih pisal do zdaj, sem to pisal najdlje, skoraj 13 mesecev. To pomeni, da sem največ časa preživel zatopljen v njene detajle, potovanja, povezana z njo, in izkušnje, ki so neizbežno prihajale v toku pisanja. To obenem pomeni, da sem velik del svoje energije odtegnil od vsakodnevnih dejavnosti, od ljudi, ki me obkrožajo, ter od obveznosti, ki sem jih takrat izbral, da jih opravljam. In prav med pisanjem so se v mojem življenju dogajali nekateri od najpomembnejših preobratov v mojem življenju do zdaj. Po Vrnitvi Boginje, predhodnici te knjige, so se javili številni ljudje, ki so ›spominjanje‹ na čas pred več kot 6000 leti jemali zelo osebno. Kot je videti, moje osebne izkušnje niso osamljene. Številni ljudje čutijo v sebi hrepenenje, za katero niso vedeli razloga, dokler ni do njih prišla zgodba o neolitiku. Zdaj se javljajo, združujejo in želijo pomagati pri oživljanju ›duše Stare Evrope‹. Zahvaljujem se jim za vse, kar delajo in kar bodo še delali. Nekatere med njimi poznam že dolgo, a zdaj skupaj odkrivamo pravi pomen našega poznanstva. Pred nami je pustolovščina, ki se je neizmerno veselim.

Nadaljevanje te zgodbe sledi …
Vsakdo ga lahko ustvari sam, s svojim zavestnim življenjem v svetlobi duše Stare Evrope, ki prinaša zarjo novega sveta.

Z ljubeznijo.

 

V košarico

apk_fotka.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Morda bi vas zanimalo še

-50%27,00 €13,50 € Sadašiva tantra
Adrian P. Kezele
26,00 € Zgodbe ob kuhinjski mizi
Rachel Naomi Remen
-50%19,90 €9,95 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
-70%17,90 €5,37 € Hej, človek, spravi se meditirat!
Adrian P. Kezele
-20%12,00 €9,60 € Neodance
Adrian P. Kezele
-50%25,00 €12,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-50%18,90 €9,45 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
Rezultati 17 - 24 od 26
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si