fbpx

Vrnitev Boginje

vrnitev_boginje
4.9 5 10 Product
Redna cena: 23,00 € Vaša cena: 20,90 €
Ljubezenska zgodba s časa neolitika
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
308
Slovenski
PRELISTAJ ME

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem....

Vrnitev Boginje; Adrian P. Kezele

Vabljeni na osupljivo pot iz včasih tesnobne sedanjosti v davno preteklost in možno prihodnost! Tisto nepojasnjeno hrepenenje po nečem drugačnem, tista slast ljubezni, za katero se zdi, da smo jo že občutili, vse to zdaj razumemo, ko izvemo, da smo že bili tu: Več kot 5000 let nazaj, v tisočletjih srečnega življenja z Boginjo. Ta čas je v učbenikih odpravljen na hitro z besedo – prazgodovina.

V resnici pa smo bili takrat ena sama srečna družina. Avtor na podlagi odkritij redkih znanstvenikov ter lastne intenzivne izkušnje zapiše izjemno duhovno pustolovščino. Prav v našem času, na ozemlju čisto blizu nas, je našel številne dokaze, da se Boginja in njene vrednote izpred več kot 5000 let vračajo. Predvsem pa dobiva vedno nove dokaze, da so med nami že ljudje, ki zmorejo vnesti v vse plasti življenja spet ljubezen, spoštovanje, veselje, povezovanje in sodelovanje. Slavljenje življenja. Vse to kot edino preostalo možnost za preživetje planeta. Živimo, če se tako odločimo, v dobrodejnem času z bogastvom najboljšega, kar prinašajo letni časi. Ko dopustimo in pripomoremo, da se v naših življenjih naseli Boginja, kot nam jo je približal Adrian P. Kezele.

"V času, ko se bom ponovno vrnila k vam, bo začetek nebesnega kroga zaznamovan s Soncem. Ničesar vam ne bom rekla, a vi, vodeni z znamenji nebes in s hrepenenjem brez konca in kraja, vi boste vedeli, z vso gotovostjo boste vedeli: To sem jaz, to sem jaz … Ona, ki se je vrnila!"

V košarico

„V času, ko sem pisal Vrnitev Boginje, je bilo upanje, da bo naslov knjige postal resničnost, zelo živo. Namreč – ritmi sveta, ki sem jih spoznal do takrat, so nakazovali, da bi se to lahko zgodilo. Moja raziskovanja in potovanja (ki so pozneje zapisana v nadaljevanju te knjige pod naslovom Duša Stare Evrope), so bila navdahnjena s tem upanjem. Srečal sem številne ljudi, v katerih je bila živa duša časa, o katerem pišem. Tako kot jaz so se prepoznali v zamislih o neokulturi. Nekateri med njimi so se, prav tako kot jaz, spomnili izkušenj, katerih se po vseh merilih zdravega razuma ne bi mogli spomniti. Več o tem, kako, pa v knjigi Duša Stare Evrope (Založba Chiara, jesen, 2019).

Adrian P. Kezele

To prvo knjigo – Vrnitev Boginje – zaključujemo v duhu najljubših filmov in nadaljevank, ki se nam vrtijo v DNK-ju še dolgo po tistem, ko bi si jih najraje pogledali še tretjič. Z olajšanjem lahko namreč prišepnemo, da nam je avtor podaril razlog za veselo oznanilo: Nadaljevanje sledi <3

Tadeja Zupan, prevajalka

Spremni tekst avtorja ob izidu slovenske izdaje najdete na povezavi: Vrnitev Boginje - Adrian P. Kezele

ZANIMIVOST - NE SPREGLEJTE:

Zanimiv članek (ki daje knjigi dodatno težo) o odkritju novih neolitskih naselbin na področju ti. Danilo-Hvar kulture je izšel ravno v času izida knjige na portalu RTVSLO. VečHrvaški otok ljubezni je bil naseljen že pred 7.000 leti

Danijel in Vedran sta prijatelja že iz otroških let, ki si med drugim delita strast za raziskovanje zgodovine, na katero ima še posebno Danijel drugačen pogled od večine. Ko se v času študija nekega dne sestaneta v okolici rodnega Šibenika, Danijel razkrije Vedranu veliko skrivnost: njegova senzibilnost, zaradi katere povsod, kjer se giblje, začuti posebne pretoke energije oziroma »točke moči«, kot jih sam poimenuje, ga je privedla do cerkvice nad Šibenikom. Tam je doživel pravo videnje, ki ga je popeljalo v čas naše prazgodovine, pet tisoč in več let pred našim štetjem. Na najintenzivnejši točki moči je namreč našel kipec Boginje, prastari simbol rodovitnosti, radosti in ljubezni. Bolj ko ga je preučeval, bolj so se pred njegovimi očmi začele vrteti podobe nekega davnega, zelo srečnega časa, v katerem ni bilo prostora za sovraštvo, bedo in trpljenje. Ob tem mu je Boginja vedno močneje sporočala, da je prav zdaj, v 21. stoletju, naposled napočil čas, da se znova prebudita vsa njena silovita moč in lepota … Priljubljeni hrvaški pisec duhovne literature nam v obliki zgodbe, ki jo lahko zaužijemo na različne načine, kot ljubezensko-erotični roman, antropološko raziskavo ali pa ezoterično branje s številnimi blagohotnimi usmeritvami za srečnejše življenje, prinaša spoznanja o duhu časa, ki je nekoč že obstajal in nas bo znova prepredel, če bomo le odprli oči, odstranili prah (navidezne) pozabe in dopustili, da se Boginja vrne med nas v vsej polnosti in z vsemi svojimi darovi. Smo ji sposobni prisluhniti in ji slediti?

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 150

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno

 

V košarico

adrian-kezele.jpg

Avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Adrian Predrag Kezele je do sedaj napisal več kot štirideset knjig in seveda še naprej ustvarja. Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

Morda bi vas zanimalo še

24,90 € Sadašiva tantra
Adrian P. Kezele
10,90 € Neodance
Adrian P. Kezele
24,00 € Tantra
Osho
9,90 € Bijela ptica
Adrian P. Kezele
Rezultati 9 - 16 od 22
Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si