intuicija ovitek

INTUICIJA, modrost prave izbire

Adrian P. Kezele
Vsak ima intuitivne sposobnosti
PPC: 17,90 € Vaša cena: -10%17,90 €16,11 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789619411629
Adrian P. Kezele
Mehka vezava
200
Slovenski
12,5 x 20x5 cm
Prelistaj me
Koda 9789619411629
Oceni
4.58929 5 56 Product

Odkrivanje pozabljene veščine, razvoj uspavanih sposobnosti in ustvarjanje globalne mreže intuitivne komunikacije. 

INTUICIJA, modrost prave izbire; Adrian P. Kezele

- Intuicija je praktična veščina, ki pomaga pri pomembnih, pa tudi pri vsakodnevnih življenjskih odločitvah.
- Vsak ima intuitivne sposobnosti.
- Intuicijo lahko vadimo in razvijamo.
- Razvita intuicija je pomemben korak na poti osebne duhovne rasti.
- Redna uporaba intuicije oživlja tisto raven zavesti, na kateri smo vsi povezani, zato je takšno delovanje pomemben osebni doprinos k skupinski evoluciji celotnega človeštva.

Ta knjiga vam bo pomagala, da boste bolje razumeli pojem intuicije. Sodobnemu človeku je ta pojem precej nejasen. Zaradi prevladujočega vpliva racionalnih misli in eksaktne znanosti, ki je zasnovana na njih, večina ljudi pravzaprav sploh ne ve, da intuicija obstaja. Šesti čut, občutek, da enostavno nekaj »vemo« – vse to ni predmet resnega proučevanja, še manj pa zanesljivo in praktično sredstvo za odločanje. Če je takšno tudi vaše stališče, upam, da ga boste vsaj malce spremenili, potem ko boste prebrali to knjigo.

Avtor o knjigi:
Preteklo je že več kot dvajset let, odkar je bila objavljena prva različica te knjige. Sledilo je nekaj ponovnih izdaj, toda sedaj sem izjemno srečen, ker lahko pozdravim njeno prvo slovensko izdajo! Navkljub vsakodnevnemu omenjanju je intuicija še naprej »pozabljena« veščina, oziroma pravilneje rečeno, da je zanemarjena. Tisti, ki vanjo verjamejo, niso pripravljeni o njej javno spregovoriti, čeprav večino odločitev sprejmejo ravno na osnovi »notranjega občutka«. Veliko pa je takšnih, ki ta občutek potlačijo v sebi, saj menijo, da je subjektiven in nezanesljiv. Po več kot dvajsetih letih dela z ljudmi, sem bil priča izjemnim spremembam, ki so se dogajale na raznih področjih življenja, toda vse pod vplivom večjega zaupanja v notranje znanje. Konec koncev, naš racionalni um lahko sprejme samo omejeno količino podatkov, zato so odločitve na njihovi osnovi nujno prav tako omejene. Po drugi strani pa se zdi, da obstaja globoko v nas mesto, ki je širše in globlje od uma. Nekateri ga imenujejo srce, nekateri duša, drugi pa mu dodajo božanske lastnosti. Toda, kakorkoli ga poimenujemo, prepričan sem v naslednje – vsak, prav vsak med nami ima dostop do izvora informacij, ki zdaleč presegajo naše dosedanje sposobnosti!

Navkljub vsakodnevnemu omenjanju je intuicija še naprej »pozabljena« veščina, oziroma pravilneje rečeno, da je zanemarjena. 

Uporabljanje tega izvora v pričujoči knjigi imenujemo intuicija. Prav tako, kot se rodite s sposobnostjo hoje in govora, tako so vam prirojene tudi intuitivne sposobnosti. Seveda, nekaterim bolj, drugim manj, toda vsakemu vsaj stokrat več, kot to dejansko uporabljamo!

Zanemarjanje teh sposobnosti vodi v njihovo odmiranje. Kot bi nožne mišice oslabele in izgubile svojo funkcijo, tako tudi intuicija, če je ne negujete, počasi oslabi. Čas je, da to situacijo obrnete. Čas je za globinsko rehabilitacijo intuicije!

Upam, da vam bo ta knjiga odprla nove poti in vam pomagala, da se vrnete k svojemu izvoru – mestu, kjer cveti vse, kar vi ste; vaš um, vaša duša in srce, in tudi ta čarobna sposobnost neposrednega spoznanja sveta – vaša intuicija.

V košarico

 

Recenzija Bukla

Izredno priljubljen hrvaški avtor več kot štiridesetih knjig s področja duhovnosti, zgodovine in osebnostne rasti (enajst jih je prevedenih v slovenščino) pravi, da so vodilo njegovega pisanja predvsem odgovori na »težka« življenjska vprašanja, ki si jih postavljamo ljudje. Knjiga Intuicija: modrost prave izbire je v izvirniku izšla že leta 1997, a je to njen prvi prevod v slovenščino. Izostrena intuicija je pomemben del doseganja višje osebne rasti in praktična veščina, ki nam pomaga pri vsakodnevnih življenjskih odločitvah. V modernem času se je človek zaradi prevladujočega vpliva na racionalnem mišljenju zasnovane eksaktne znanosti precej oddaljil od svojega intuitivnega bistva. Knjiga nam razjasni pojem intuicije ter nam pomaga pri sebi odkriti in razviti pozabljene veščine ter ustvariti globalne mreže intuitivne komunikacije na višji ravni zavesti, kar je hkrati pomemben prispevek k skupinski evoluciji človeštva. Avtor vodi številne delavnice in seminarje, založba Chiara pa bo to jesen v Ljubljani organizirala seminar, tečaj integralne meditacije in tri delavnice z avtorjem.
Pia Marincelj; Bukla 132-133
© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno

 

apk_fotka_1588091529.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si