Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
komplet-odrascanje-ob-narcisu

Paket knjig V opoju narcisa & Odraščanje ob narcisu

Loti Palmer, Dr. Claire Jack
Rešite se iz narcisove mreže!
BREZPLAČNA POŠTNINA!
PPC: 45,00 € Vaša cena: -20%45,00 €36,00 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

Loti Palmer, Dr. Claire Jack
Mehka vezava
400
Slovenski
Koda 000485039
Oceni
5 5 11 Product

Paket knjig V opoju narcisa & Odraščanje ob narcisu

V opoju narcisa - druga, dopolnjena izdaja

Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo pogosto počutite izpraznjene, brez energije, ranjene ali zmedene? Kako prepoznati narcistično osebnostno motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova. Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke.

Odraščanje ob narcisu

Izjemen praktični priročnik za vse, ki ste odraščali ob narcisističnih starših, ki vam lahko pomaga, da se osvobodite iz njihovega primeža. Soočenje s tem, da je lahko tudi vaš starš morda nesposoben empatije, da vedno postavlja sebe na prvo mesto, da vas morda načrtno izkorišča in ponižuje in vas krivi za njegove težave, ni nikoli lahko, saj so starši tisti, ki bi morali otroku zagotoviti varno okolje, ljubezen in podporo. Pogosto je to še težje, ker so narcisi navzven sposobni delovati kot popolni starši, zato je zmeda v otroku, tudi potem ko odraste, toliko večja.

V košarico

Loti Palmer

Več kot štirideset let je bila zapletena v prav take odnose, kakršne opisuje v knjigi. Po dolgi, mukotrpni poti iskanja pomoči, resnice in navsezadnje same sebe, ki je vključevala tudi pomoč psihiatrov in psihoterapevtov, se je sama prebila do spoznanja, da ne svet ne ona nista taka, kakršna sta ji bila predstavljena skozi oči narcističnih oseb, in da je s takimi osebami nemogoče vzdrževati kakovosten, enakovreden in ljubeč odnos. Po dolgih letih depresije je končno uzrla lučko na koncu predora, in tej lučki sledi še zdaj, saj pot ni ne kratka ne preprosta. Je pa taka, da obljublja svetlobo – in s tem ključno drugačna od prejšnje, ki je ostajala zavita v temo, strah in izolacijo.

Dr. Claire Jack je mednarodno priznana osebnostna svetovalka, hipnoterapevtka, antropologinja in redna kolumnistka v reviji Psychology Today. Je tudi avtorica knjig Ženske z avtizmom in Odrašanje ob narcisu, kjer odraslim otrokom narcističnih staršev predstavi sedem korakov, s katerimi lahko zacelijio rane iz otroštva.

Živi na zahodni obali Škotske in kadar ne poseda v svoji najljubši kavarni in piše, se sprehaja ob morju, preživlja čas s partnerjem in otroki, ter se crklja s svojimi štirimi mačkami.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00