Paket Šesto in Viveka

esto_in_viveka
5 5 7 Product
Redna cena: 53,60 € Vaša cena: -20%53,60 €42,88 €
Izkoristite ugodno ceno paketa in prihranite 13,72€ + poštnino podarimo!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
524
Slovenski

Izkoristite nižjo ceno paketa knjig in prihranite 13,72 € (z brezplačno poštnino)!

Paket Šesto in Viveka; Adrian P. Kezele

Paket vsebuje knjigi;

Šesto stanje zavesti

Skozi presenetljive opise svojih doživetij osvetli Adrian P. Kezele vse tisto, kar je celo pogumnim popotnikom skozi svetove duha še največkrat zakrito kot za tančico, v megli, nerazumljeno, od zunaj pa večkrat zasmehovano in potlačeno.  Večino svojega življenja avtor ni govoril o dejanski resničnosti, v kateri živi. Celo njegove knjige so, kot pravi, samo vrh ledene gore. 'ŠESTO' pa je še najbližje izjavi: »Da, to je vesolje, v katerem živim; to je resničnost, iz katere prihajam.«

Viveka; Adrian P. Kezele

Kaj bi naredili, če bi vam kdo ponudil sredstvo ali orodje, s katerim se lahko prebijete skozi koprene iluzije ter vidite resničnost, kakršna je? Če hočete ali pa če nočete, um je bojno polje, na katerem se resnica in iluzija bojujeta za prevlado nad vašo resničnostjo. Vi pa ste sredi te bitke in ne morete pobegniti. Lahko še tako poskušate, a prav v tem je stvar! Na tem bojnem polju sta dve vrsti ljudi: bojevniki Maye, ki bežijo in bežijo in bežijo, ter bojevniki resnice, pokončni ljudje, ki se sicer tresejo od strahu, a se kljub temu soočajo z zverjo.

V košarico

apk_fotka_388306774_1332787432.jpg

Adrian P. Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-10%19,90 €17,91 € Maitreya, duhovna pustolovščina
Adrian P. Kezele
28,60 € Šesto stanje zavesti
Adrian P. Kezele
-10%18,90 €17,01 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € PREBOJ - zoperstavite se avtoriteti iluzije
Adrian P. Kezele
-10%23,00 €20,70 € Vrnitev boginje, druga izdaja
Adrian P. Kezele
35,00 € Umetnost darovanja
Adrian P. Kezele
-10%19,90 €17,91 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 9 od 9
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si