fbpx

KAŽIPOTI 2023 (2+1 GRATIS)

kaipoti_2__1_300__419px
Novo
5 5 5 Product
Redna cena: 71,70 € Vaša cena: 47,80 €
Ob nakupu dveh izvodov enega podarimo (vaš prihranek 26,90€ z brezplačno poštnino)!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Mehka vezava
288
Slovenski

Leto, ki je pred vami, 2023, je neke vrste prehod; lahko bo eno najboljših let za vas, kot pravi Adrian P. Kezele. Ta rokovnik vam bo pri tem pomagal. A leto je, kot vsako, posebno. Avtor ga je poimenoval LETO POTRPEŽLJIVOSTI. 

KAŽIPOTI 2023 (2+1 GRATIS); Adrian P. Kezele

Leto 2023 prihaja po nizu kriznih let, v katerih se je spremenil svet. Na nek način je to prehodno leto, v katerem se oblikujejo obrisi naše prihodnosti. Njegovi osnovni značilnosti sta potrpežljivost in vztrajnost. Svet v celoti utegne iztiriti na eno ali na drugo stran, a če se boste držali zlate niti potrpežljivosti in spremljali navodila iz tega rokovnika, utegne biti to eno od najboljših let.

Kažipoti 2023 predstavljajo inspirativen rokovnik, ki ne spoštuje samo datumov koledarja, po katerem živimo, pač pa tudi globoke ritme narave, ki se jih najpogosteje niti ne zavedamo. Čeprav v njem ne boste našli nobenih tehničnih podrobnosti o starem znanju, s pomočjo katerega je ustvarjen, pa imajo lahko ritmi, ki vam jih bo rokovnik razkril, znaten vpliv na vaše življenje.

To je pretehtan prijatelj za celo leto: navdahne, da sledimo naravnim ritmom, ter spodbudi k pozitivni spremembi in k dejanjem za nenehno rast, učenje in uživanje v življenju.

»Misli sam, sama, v tišini, ne pod vplivom drugih ljudi.
Govori v tišini; če govoriš v hrupu, te nihče ne bo slišal.
Deluj iz tišine, ker nemir poraja slabe odločitve.«

Na straneh Kažipotov 2023 boste našli izvirne avtorjeve poetične premisleke, navdahnjene z značilnostmi posameznih naravnih ritmov, ki vam bodo pomagali k lažjemu razumevanju narave predlaganih ravnanj.

Ritmi, ki upravljajo z našim življenjem, so v Kažipotih 2023 razdeljeni v tri vrste:

  • pot telesa
  • pot srca
  • pot duše.

Pot telesa označuje običajne, materialne ritme, označene z našim koledarjem. Pot srca razkriva nevidne ritme, ki vplivajo na naše občutke. Na primer – eden od najpomembnejših ritmov poti srca je določen z gibanjem Lune. Kot boste videli, 13-krat na leto, na dan polne Lune, Kažipoti 2023 predlagajo Dan sočutja. Pot srca pa je določena tudi z nekaterimi drugimi ritmi, ki se ponavljajo v toku leta, in delujejo na našo komunikacijo, razpoloženje in splošno stanje našega duha.

Začetek vsakega obdobja je čas za odločitev in usmeritev v določeno dejavnost. V skladu z značilnostmi tega ritma vam Kažipoti 2023 predlagajo po tri cilje, ki bi jih bilo dobro uresničiti v tem obdobju. Prav tako lahko dodate še vsaj dva cilja, ki se vam zdita pomembna in ki vam predstavljata osebno namero v smeri izboljšave življenja ali določenih podvigov.

Vsako od teh obdobij je pospremljeno z nasveti za DELOVANJE ter s predlogi za preprosto ravnanje, ki bo v vaše življenje vneslo novo pozitivno energijo. V tem smislu so Kažipoti 2023 praktičen vodič za osebni razvoj in uspešno življenje.

O rokovniku Kažipoti:

»Večina rokovnikov ima predvsem praktično, včasih tudi estetsko vrednost. Adrianov premore dimenzijo več. Je spodbujevalen, kontemplativen, predvsem pa navdihujoč.«

Nataša Zupanc, Sensa

Nekaj več o Dnevu sočutja: doslej smo mislili, da je dan s polno luno primeren za … težave in  neprijetnosti, povezane s čustvenimi nihanji in z ekstremi. Zdaj pa je to po predlogu Adriana Kezeleta dan, ko lahko še posebej pomislimo na vse, ki potrebujejo našo pomoč, in poiščemo v sebi sposobnost za razdajanje.

V košarico

apk_slo_nova_splet_776692820_1727254043.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, nadzira triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj, ki vodijo v smeri odstranjevanja iluzij in decentralizacije življenja.

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in utemeljitelj duhovnega plesa pod imenom NuDanza (www.nudanza.life) ter ustanovitelj Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je promotor zdravega načina življenja, netekmovalnega športa in bivanja v naravi (www.end7ess.eu).

Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

23,90 € KAŽIPOTI 2023
Adrian P. Kezele
19,90 € Čarobnica
Adrian P. Kezele
-10%19,90 €17,91 € Maitreya, duhovna pustolovščina
Adrian P. Kezele
-10%18,90 €17,01 € Sončni labirint
Adrian P. Kezele
-10%25,00 €22,50 € Izničenje faktorja karme, 2. izdaja
Adrian P. Kezele
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
Rezultati 1 - 8 od 8
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si