fbpx

Komplet Do cilja in naprej & Prepričljive zaMISLI (mehka vezava)

ultramind_do_cilja_-_komplet
3.09091 5 11 Product
Redna cena: 47,00 € Vaša cena: -20%47,60 €38,08 €
Izkoristite nižjo ceno kompleta in prihranite 11,42€ (z brezplačno poštnino)!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Brigita Langerholc (Jure Aleksič), José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
Mehka vezava
488
Slovenski

Paket vsebuje knjigi Do cilja in naprej vrhunske športnice in zdaj coachinje z dragocenimi novimi znanji Brigite Langerholc, ter knjigo Prepričljive zaMISLI, ki vam bo razkrila, kako lahko uporabite še neizkoriščeno moč svojega uma, da preženete neutemeljene strahove in fobije ter premagate travme iz otroštva in negativne misli.

Komplet Do cilja in naprej & Prepričljive zaMISLI (mehka vezava); Brigita Langerholc, José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.

Knjiga je polna primerov in korakov za načrtovanje reševanja vsakdanjih težav, s katerimi se srečujemo – s financami, z družino, odnosi in z zdravjem. Tako boste lahko dosegli vse, kar si želite in za kar globoko v sebi veste, da ste sposobni doseči.

Brigita Langerholc je v knjigi spregovorila o trenutkih, ko se je odločila, da je zdrava, najbolj po izjemnem četrtem mestu na olimpijskih igrah v Sydneyju, in o res divjih procesih, ki so sledili temu … Pa o študiju in številnih medaljah v tistem času, za katere sploh ne vemo, o indijski poroki, štirih otrocih, pa o terapijah, ki so jo najbolj dvignile, pa o svojih štirih bližnjih srečanjih z ajahuasko, o spoštovanih mentorjih in solidarnosti med kolegi, a tudi zelo jasno o polenih, ki so padala po progah vrhunskega športa.

V košarico

brigita_-_fotka_-_avtor_1467530616.jpg

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge. Opozarja na neetične prakse v športu in drugje, svojo moč črpa v povezavi z naravo.

Brigita je mama treh navihanih deklic, ki vse ljubijo konje in naravo. Strastna raziskovalka delfinov, kitov, narave, ter meja možnega v naši zavesti ter v povezavi z vsemi živimi bitji. Je Bloudkova nagrajenka in večkratna udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev, nosilka več rekordov ter svetovna prvakinja v teku na 800 metrov že kot študentka. S 4. mestom na olimpijskih igrah v Sydneyju je doživela preobrazbo in sklenila, da je v nasprotju z dolgotrajnimi diagnozami zdrava in sposobna za vse.

José Silva (1914–1999), avtor metode UltraMind ESP, je odličen zgled, kako lahko človek doseže vse – ne glede na skromne začetke. Ta knjiga je rezultat njegovih življenjskih izkušenj. S pionirskimi raziskavami je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

Mladenič, ki je sprva pomagal ljudem tako, da jim je čistil čevelj za čevljem, je na koncu pomagal več kot milijonu oseb, da jim je šlo bolje in bolje.

José Silva pravi, da tu nismo zgolj zato, da bi užili življenje. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen, in ta namen je, da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge; zato da bomo takrat, ko bomo odšli, za sabo pustili zanamcem boljši svet.

Morda bi vas zanimalo še

-10%23,00 €20,70 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
24,60 € Prepričljive zaMISLI (Silva Ultramind sistemi)
José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
29,90 € Silva UltraMind - Sistem ESP za poslovni uspeh
José Silva Jr., Katherine Sandusky in Ed Bernd Jr.
-20%54,00 €43,20 € Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava)
Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
29,00 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
24,99 € Super spomin
Jim Karol
27,00 € Češka lokomotiva
Richard Askwith
-10%17,90 €16,11 € INTUICIJA, modrost prave izbire
Adrian P. Kezele
27,99 € Pogovori, ki so mi spremenili življenje
Zvezdana Mlakar, Rok Smolej
18,00 € Drevesa govorijo - trda vezava
Metoda Vidmar Vengust
28,90 € Mohopedija
Uroš Buh
-7%24,90 €23,16 € Metoda Wima Hofa
Wim Hof
Rezultati 1 - 16 od 16
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si