Komplet zbirka Osebno (trda vezava)

zbirka_osebno_komplet_3_knjig
4.8 5 10 Product
Redna cena: 77,00 € Vaša cena: -20%77,00 €61,60 €
Paket uspešnic iz zbirke Osebno v trdi vezavi po znižani ceni (vaš prihranek z brezplačno poštnino 17,90€)!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Sanela Banović, Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič), Metoda Vidmar Vengust
Trda vezava
744
Slovenski

Paket uspešnic iz zbirke Osebno v trdi vezavi po znižani ceni (vaš prihranek z brezplačno poštnino 17,90€)!

Komplet zbirka Osebno (trda vezava); Sanela Banović, Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič) in Metoda Vidmar Vengust 

Paket vsebuje knjige:

Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)

Zdravnica, ki ljubi in prebuja Slovence! Po najbolj gledanem TEDx-u ter okoli 650 predavanjih po vsej Sloveniji zdaj prvič tudi v knjigi!
»Nikjer nisem zasledila jasnih, kratkih, jedrnatih navodil, kako čim dlje obdržati v dobrem stanju človeka kot zemeljsko živo bitje. Tako preprosto. Počasi sem dojela, da jih bom sestavila sama. Zato so nastale SPODBUDE."

- Do cilja in naprej - Brigita Langerholc (trda vezava)

Brigita Langerholc je v knjigi spregovorila o trenutkih, ko se je odločila, da je zdrava, najbolj po izjemnem četrtem mestu na olimpijskih igrah v Sydneyju, in o res divjih procesih, ki so sledili temu … Pa o študiju in številnih medaljah v tistem času, za katere sploh ne vemo, o indijski poroki, štirih otrocih, pa o terapijah, ki so jo najbolj dvignile, pa o svojih štirih bližnjih srečanjih z ajahuasko, o spoštovanih mentorjih in solidarnosti med kolegi, a tudi zelo jasno o polenih, ki so padala po progah vrhunskega športa.

- Drevesa govorijo (trda vezava)

Kot neke vrste posvetilo svoji ljubezni do literature je avtorica ustvarila knjigo, v kateri je zapise upravičeno poimenovala Zdravilne zgodbe. Njen jezik je čist, izbire precizne, sporočila globoka in jasna. Vsem ljudem, ki jih je zaznamovala kakšna bolezen, bodo zbrane informacije ter podarjena energija te prodorne zdravnice gotovo v jasno podporo in navdih.

V novi zbirki OSEBNO Založbe Chiara se nizajo zgodbe, ki so se začele razkrivati in mogočno rasti po letu 2020. Tako prelomnem, pa obenem tako izjemnem letu, da je obrodilo številne izpovedi, nove začetke, presenetljiva nadaljevanja, krepilo povezanost ali vzpostavljalo nekaj čisto novega. Del tega duha časa zajema zbirka dragocenih glasov Oseb, ki so se odločile spregovoriti. Izkušnja vsakogar od avtorjev v zbirki je dragocena sopotnica na poti do prebujenega Človeka.

V košarico

O AVTORJIH:

Sanela Banović je v Sloveniji 11 let, en mesec in deset dni (podatek je iz 20. 10. 2021, ker ta priljubljena zdravnica za vsak dan svojega življenja v naši in njeni državi ve, kateri je). Slovencem in svetu prinaša pomembna sporočila: • spomni nas, da smo v nasprotju z zadrto uveljavljenimi klišeji prav čudoviti ljudje; druženje s Slovenci priporoča namesto rabe antidepresivov; • gradi mogočno stavbo, pod katere streho bi lahko našel zavetje zdravja vsak, ki upošteva, kaj so njeni temelji in neizbežno pomembni gradniki: DOTIK, GIBANJE, KOMUNIKACIJA, DRUŽENJE, SPOLNOST in SPANJE; • predvsem pa se po več kot 600 opravljenih predavanjih v minulih letih zaveda, da z vsakim izrečenim stavkom, z vsako posredovano mislijo lahko odpira srca ljudi. Zato je pretehtana, si želi živega odziva, in ji ni žal obiskati slehernega kotička Slovenije, kamor jo vabijo z zavedanjem, da prinaša sporočilo odpuščanja, ljubezni in odprtega izražanja čustev. 

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge. Opozarja na neetične prakse v športu in drugje, svojo moč črpa v povezavi z naravo.

Brigita je mama treh navihanih deklic, ki vse ljubijo konje in naravo. Strastna raziskovalka delfinov, kitov, narave, ter meja možnega v naši zavesti ter v povezavi z vsemi živimi bitji. Je Bloudkova nagrajenka in večkratna udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev, nosilka več rekordov ter svetovna prvakinja v teku na 800 metrov že kot študentka. S 4. mestom na olimpijskih igrah v Sydneyju je doživela preobrazbo in sklenila, da je v nasprotju z dolgotrajnimi diagnozami zdrava in sposobna za vse.

Jure Aleksič je novinar in publicist s skoraj tridesetletnim stažem. Kot najstnik je začel z objavljanjem znanstveno-fantastičnih zgodb v reviji Življenje in tehnika, nakar je petnajst let pisal najbolj udarne reportaže v Mladini. V zadnjem desetletju se je kot svobodnjak specializiral za intervjuje in portrete. V dolgih letih pridnega pogovarjanja je med drugimi intervjuval Marilyna Mansona, Roberta Sapolskega in Cate Blanchett. Najraje pa ima vsebinske domače sogovornike, ki imajo rešitve za civilizacijsko gangreno, v katero smo se zaplezali. Torej natanko takšne ljudi, kot smo jih sklenili bralcem predstaviti v naši novi zbirki Osebno.

Metoda Vidmar Vengust je zdravnica, specialistka psihiatrije. Terapevtsko znanje je med drugim poglabljala s spoznanji vedenjsko-kognitivne terapije. V psihiatrični bolnici Vojnik je zaposlena od začetka svoje poklicne poti, vmes pa je deset let delala kot psihiatrinja v zasebni ambulanti.

Aktivno je predajala znanje na temo anksiozno depresivnih stanj in psihotičnih motenj in bila aktivna članica Regijskega odbora za preprečevanje samomora na ZZV Celje (sedanji NIJZ), kjer se je posvečala ozaveščanju strokovne in laične javnosti o depresiji in preprečevanju samomora.

Opravljala je tudi delo strokovne direktorice Psihiatrične bolnice Vojnik. Svoje delo opravlja z vedrino in s predano odgovornostjo z najvišjo zavezanostjo človečnosti in etiki.

Morda bi vas zanimalo še

25,00 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc (trda vezava)
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
-10%23,00 €20,70 € Drevesa govorijo - trda vezava
Metoda Vidmar Vengust
-10%29,00 €26,10 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
-20%54,00 €43,20 € Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava)
Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
23,00 € Mir - pater Karel Gržan
pater Karel Gržan (napisal Jure Aleksič)
-7%24,90 €23,16 € Metoda Wima Hofa
Wim Hof
-10%17,90 €16,11 € Hej, človek, spravi se meditirat!
Adrian P. Kezele
-10%22,48 €20,23 € Učbenik življenja
Martin Kojc
25,00 € Mir - pater Karel Gržan (trda vezava)
pater Karel Gržan (napisal Jure Aleksič)
Rezultati 1 - 10 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si