Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava)

zbirka_osebno_sany_in_brigita
5 5 14 Product
Redna cena: 54,00 € Vaša cena: -20%54,00 €43,20 €
Prihranite 13,30€ ob naročilu paketa, poštnino podarimo!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
Trda vezava
524
Slovenski

Paket uspešnic iz zbirke Osebno v trdi vezavi po znižani ceni. Poštnino podarimo!

Komplet Spodbude & Do cilja in naprej (trda vezava); Sanela Banović in Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)

Paket vsebuje knjigi Spodbude, mlade in prodorne zdravnice Sanele Banović, ki navdušuje s svojimi predavanji po Sloveniji in knjigo Do cilja in naprej vrhunske športnice in zdaj coachinje z dragocenimi novimi znanji Brigite Langerholc.

Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)

Zdravnica, ki ljubi in prebuja Slovence! Po najbolj gledanem TEDx-u ter okoli 650 predavanjih po vsej Sloveniji zdaj prvič tudi v knjigi!
»Nikjer nisem zasledila jasnih, kratkih, jedrnatih navodil, kako čim dlje obdržati v dobrem stanju človeka kot zemeljsko živo bitje. Tako preprosto. Počasi sem dojela, da jih bom sestavila sama. Zato so nastale SPODBUDE."

- Do cilja in naprej - Brigita Langerholc (trda vezava)

Brigita Langerholc je v knjigi spregovorila o trenutkih, ko se je odločila, da je zdrava, najbolj po izjemnem četrtem mestu na olimpijskih igrah v Sydneyju, in o res divjih procesih, ki so sledili temu … Pa o študiju in številnih medaljah v tistem času, za katere sploh ne vemo, o indijski poroki, štirih otrocih, pa o terapijah, ki so jo najbolj dvignile, pa o svojih štirih bližnjih srečanjih z ajahuasko, o spoštovanih mentorjih in solidarnosti med kolegi, a tudi zelo jasno o polenih, ki so padala po progah vrhunskega športa.

V košarico

O AVTORJIH:

Sanela Banović je v Sloveniji 11 let, en mesec in deset dni (podatek je iz 20. 10. 2021, ker ta priljubljena zdravnica za vsak dan svojega življenja v naši in njeni državi ve, kateri je). Slovencem in svetu prinaša pomembna sporočila: • spomni nas, da smo v nasprotju z zadrto uveljavljenimi klišeji prav čudoviti ljudje; druženje s Slovenci priporoča namesto rabe antidepresivov; • gradi mogočno stavbo, pod katere streho bi lahko našel zavetje zdravja vsak, ki upošteva, kaj so njeni temelji in neizbežno pomembni gradniki: DOTIK, GIBANJE, KOMUNIKACIJA, DRUŽENJE, SPOLNOST in SPANJE; • predvsem pa se po več kot 600 opravljenih predavanjih v minulih letih zaveda, da z vsakim izrečenim stavkom, z vsako posredovano mislijo lahko odpira srca ljudi. Zato je pretehtana, si želi živega odziva, in ji ni žal obiskati slehernega kotička Slovenije, kamor jo vabijo z zavedanjem, da prinaša sporočilo odpuščanja, ljubezni in odprtega izražanja čustev. 

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje svojega srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge. Opozarja na neetične prakse v športu in drugje, svojo moč črpa v povezavi z naravo.

Brigita je mama treh navihanih deklic, ki vse ljubijo konje in naravo. Strastna raziskovalka delfinov, kitov, narave, ter meja možnega v naši zavesti ter v povezavi z vsemi živimi bitji. Je Bloudkova nagrajenka in večkratna udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev, nosilka več rekordov ter svetovna prvakinja v teku na 800 metrov že kot študentka. S 4. mestom na olimpijskih igrah v Sydneyju je doživela preobrazbo in sklenila, da je v nasprotju z dolgotrajnimi diagnozami zdrava in sposobna za vse.

Jure Aleksič je novinar in publicist s skoraj tridesetletnim stažem. Kot najstnik je začel z objavljanjem znanstveno-fantastičnih zgodb v reviji Življenje in tehnika, nakar je petnajst let pisal najbolj udarne reportaže v Mladini. V zadnjem desetletju se je kot svobodnjak specializiral za intervjuje in portrete. V dolgih letih pridnega pogovarjanja je med drugimi intervjuval Marilyna Mansona, Roberta Sapolskega in Cate Blanchett. Najraje pa ima vsebinske domače sogovornike, ki imajo rešitve za civilizacijsko gangreno, v katero smo se zaplezali. Torej natanko takšne ljudi, kot smo jih sklenili bralcem predstaviti v naši novi zbirki Osebno.

Morda bi vas zanimalo še

-10%29,00 €26,10 € Spodbude - Sanela Banović (trda vezava)
Sanela Banović (napisal Jure Aleksič)
25,00 € Do cilja in naprej - Brigita Langerholc (trda vezava)
Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič)
27,99 € Življenje v sivi coni
David Zupančič
24,90 € Moja pot do osebne sreče
Andreja Goropevšek
-10%23,00 €20,70 € Drevesa govorijo - trda vezava
Metoda Vidmar Vengust
25,00 € Odgovori
Mark Žitnik Strle
-20%47,60 €38,08 € Komplet Do cilja in naprej & Prepričljive zaMISLI (mehka vezava)
Brigita Langerholc (Jure Aleksič), José Silva Jr., Katherine Sandusky, Ed Bernd Jr.
-10%17,90 €16,11 € Hej, človek, spravi se meditirat!
Adrian P. Kezele
-20%77,00 €61,60 € Komplet zbirka Osebno (trda vezava)
Sanela Banović, Brigita Langerholc (napisal Jure Aleksič), Metoda Vidmar Vengust
Rezultati 1 - 16 od 19
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si