Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
hitro okrevanje po virusni

Hitro okrevanje po virusni okužbi

dr. Thomas E. Levy
Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi in to nepredstavljivo hitro.
PPC: 23,70 € Vaša cena: -80%23,70 €4,74 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

9789617060751
dr. Thomas E. Levy
Mehka vezava
198
Slovenski
Prelistaj me
Koda 9789617060751
Oceni
5 5 1 Product

Dr. Levy je eden redkih, ki najnovejše raziskave povezuje s klinično prakso. 

Hitro okrevanje po virusni okužbi; dr. Thomas E. Levy

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi in to nepredstavljivo hitro. To zajema še posebej virusne okužbe dihal, ki vključujejo tudi covid in vse prihodnje patogene, ki se lahko pojavijo zaradi mutacij ali uhajanj iz laboratorijev.

V knjigi je v središče postavljeno zdravljenje Covida in drugih respiratornih virusov, ki je enostavno, hitro, učinkovito in izjemno poceni. Prav tako nima nobenih nevarnih stranskih učinkov in je na voljo vsakomur. Povsem normalno je, da se bojimo okužbe, ki lahko resno ogrozi naše zdravje, še posebej, če menimo, da se ji ne moremo izogniti ali da je ne moremo pozdraviti.

Večina svetovnega prebivalstva je obstala ob pandemiji covida. Vendar, kot že dolgo vemo, lahko zdrav imunski sistem uniči vse patogene, na katere naleti. A včasih celo močan imunski sistem potrebuje malce pomoči, da ohranja telo v dobri kondiciji.

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi – in to nepredstavljivo hitro.

Če hočemo zaustaviti katerokoli pandemijo, vključno s covidom, je ključnega pomena ne le to, da zdravilo obstaja, ampak mora biti tudi izjemno poceni, dostopno povsod, njegova uporaba enostavna, povsem netoksično in da za učinkovanje ne zahteva intervencije zdravnika ali bolnišnice. 

Ta trenutek obstaja le eno, ki zadosti vsem naštetim kriterijem. To je: nebuliziran vodikov peroksid.

Vdihavanje nebuliziranega vodikovega peroksida se je izkazalo za zelo učinkovito pri hitrem odstranjevanju vsakršnih patogenov iz sinusov, nosu, grla in globin pljuč. Razlog, zakaj je nebulizacija vodikovega peroksida tako popolna terapija za kakršen koli akutni respiratorni virus, je podrobno opisan v nadaljevanju in v tem trenutku ne potrebuje podrobnejše razlage.

Terapija z vodikovim peroksidom je tipični predstavnik biooksidativne terapije, ki jo podrobneje predstavljamo v tej knjigi. V to kategorijo prištevamo še vitamin C, ozon, ultravijolično obsevanje krvi in hiperbarično kisikovo terapijo. Vse našteto ima skupne poti uničevanja kužnih patogenov. 

Iz vsebine:

  • Kako popolnoma odpraviti covid?
  • Izjemne zdravstvene lastnosti vodikovega peroksida

  • Zdravljenje in preprečevanje virusnih okužb dihal

  • Kaj je sindrom prepustnega črevesja?

  • Obnavljanje normalnega črevesnega delovanja

  • Ali obstajajo učinkoviti načini zdravljenja covida?

  • Zgodnje odkrivanje in zdravljenje virusne okužbe

  • Preventiva in vzdrževanje

  • Razumevanje vzroka vseh kroničnih bolezni

Pomembno pojasnilo o trditvah v tej knjigi

Večina pomembnih znanstvenih trditev, ki jih navajam v tem poglavju in skozi celotno knjigo, se nanaša neposredno na reference v strokovno pregledani znanstveni literaturi. Večina podatkov izvira iz najprestižnejših znanstvenih strokovnih revij. S storitvijo, ki jo ponuja spletna stran PubMed, so takšne informacije zlahka in hitro dosegljive.

V košarico

thomas_e__levy.jpg

Dr. Thomas E. Levy je certificiran kardiolog in odvetnik.

 

Knjiga Hitro okrevanje po virusni okužbi je njegova že trinajsta knjiga. Je tudi avtor več prelomnih knjig o vitaminu C, toksinih, neozdravljivih boleznih, antioksidantih itd.

Je eden vodilnih svetovnih strokovnjakov za vitamin C. Pogosto predava zdravstvenim delavcem po vsem svetu o vlogi vitamina C ter antioksidantov pri zdravljenju različnih bolezni. Njegova raziskovanja so umerjena v iskanje načinov za kar najboljšo in najhitrejšo obnovo ravni antioksidantov v telesu, saj imajo ti ključno vlogo pri zdravljenju kroničnih degenerativnih bolezni.

Dr. Levy je bil pred kratkim sprejet tudi v Medicine Hall of Fame (prestižno združenje zdravnikov ortomolekularne medicine).

Vir foto in tekst: The Future of Medicine Foundation

 

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00