fbpx

KAŽIPOTI 2022 (3 + 1 gratis)

kaipoti_3__1_gratis
Novo
4.875 5 8 Product
Redna cena: 88,00 € Vaša cena: 66,00 €
Rokovnik navdihov ter usklajevanja z ritmi narave v letu ravnovesja in okrevanja
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Trda vezava
290
Slovenski

Ob nakupu treh izvodov enega podarimo (vaš prihranek 24,50€ z brezplačno poštnino)!

Kažipoti 2022 (3 + 1 gratis); Adrian P. Kezele

Rokovnika žal ni mogoče plačati z BON21.

Kažipoti 2022 so enostaven, a zelo učinkovit rokovnik, ki navdahne, da sledimo naravnim ritmom. Z usmeritvami nas spodbudi k pozitivni spremembi ob nenehni rasti, učenju in uživanju v življenju. Leto 2022 v celoti zaznamujeta RAVNOVESJE in OKREVANJE.

Na straneh Kažipotov 2022 boste našli izbrane navedke iz tako imenovanih NLF branj (NLF – nekonceptualne lingvistične forme); pomagali vam bodo pri lažjem razumevanju narave predlaganih ravnanj.

Leto, ki je pred vami, 2022, bo lahko za vas tudi leto, ko si boste opomogli in se bo v vas ponovno naselilo globoko notranje ravnovesje. Ta rokovnik vam bo pri tem pomagal – če ga boste le uporabljali.

Ritmi, ki upravljajo z našim življenjem, so v Kažipotih 2022 razdeljeni v tri vrste:

  • pot telesa
  • pot srca
  • pot duše.

Čeprav ta razdelitev ni trdna in dokončna, Pot telesa označuje običajne, materialne ritme, označene z našim koledarjem. Pot srca razkriva nevidne ritme, ki vplivajo na naše občutke. Na primer – eden od najpomembnejših ritmov Poti srca je določen z gibanjem Lune. Kot boste videli, 13-krat na leto, na dan polne Lune, Kažipoti 2022 predlagajo Dan sočutja.

Pot duše zajema redke ritme, obdobja, ki se ne ponavljajo vsako leto, pač pa lahko mine tudi nekaj desetletij, preden se točno tak naravni ritem ponovno pojavi. Zato so obdobja, zajeta v Poti duše, najgloblja in najpomembnejša.

Avtor je razbral, da bosta konec leta 2021 in začetek leta 2022 še zaznamovana z dogodki, kakršni so se zvrstili v minulih dveh letih; sledila pa bo priložnost za preobrazbo, povezovanje, ljubezensko igrivost, vzpostavljanje pretrganih povezav na novih temeljih ter za veliko sočutnega razumevanja, da smo vsi Eno. 

Poleg določenih dni, ko je podprto, da se naredi kaj čisto posebnega, je v tem letu presenetljivo veliko dni, namenjenih ljubezenskim užitkom posebne globine, igrivosti, svobode in razsežnosti; skratka nepozabnih trenutkov, ki jih bo ljubezen še posebno zaznamovala. Brez načrtovanja, naj se zgodi! Kozmični ritmi so pripravljeni.

Vsako od teh obdobij je pospremljeno z nasveti za delovanje ter s predlogi za preprosto ravnanje, ki bo v vaše življenje vneslo novo pozitivno energijo. V tem smislu so Kažipoti 2022 praktičen vodič za osebni razvoj in uspešno življenje.

V košarico

Izpostavljene značilnosti posameznih mesecev pa so:

JANUAR – NAVDIH
FEBRUAR – VIZIJA
MAREC – PREBUJANJE
APRIL – GIBANJE
MAJ – LJUBEZEN
JUNIJ – LEPOTA
JULIJ – POVEZANOST
AVGUST – ENOST
SEPTEMBER – DOSEŽEK
OKTOBER – TIŠINA
NOVEMBER – ZAVESTNOST
DECEMBER – PRAZNOVANJE

Čeprav v Kažipotih ne boste našli nobenih tehničnih podrobnosti o starem znanju, s pomočjo katerega je ustvarjen, pa imajo lahko ritmi, ki vam jih bo rokovnik razkril, znaten vpliv na vaše življenje. Cilj je, da se uskladite z njimi, jih spoštujete na ravneh misli, občutkov in dejanj – prav tako, kot, denimo, upoštevamo ritme dneva in noči, ali pa praznujemo prihod novega leta.
Del takih napotkov je od leta 2020 na voljo tudi v slovenskem prevodu, v izjemno natančni knjigi Skrivnosti indijske astrologije avtorja Adriana P. Kezeleta

V košarico

apk_fotka_1633811894.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal že okoli 50 knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Gospodar smrti, Življenje – Smrt – Življenje, Viveka, Skrivna sporočila, NuDanza, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone (www.synchro.zone) in Združenja Umetnost darovanja (www.umjetnost-davanja.hr), ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen (www.dupinovsan.org) ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij (www.facebook.com/adrianpkezele).

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 7 od 7
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si