bodi najprej clovek

Bodi najprej človek

dr. Robert Ličen
Obvezno branje za podjetnike, vodje in vse tiste, ki želijo biti v življenju uspešni in zadovoljni
PPC: 24,70 € Vaša cena: 24,70 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

dr. Robert Ličen
Mehka vezava
189
Slovenski
Koda 9789610707110K
Oceni
5 5 5 Product

BODI NAJPREJ ČLOVEK je knjiga, ki skuša osvetliti smisel in namen naših življenj, našega zadovoljstva v njem, zavedanja pomembnosti zdravih odnosom med ljudmi in njihove izgradnje, ter opozoriti na pomembnost etičnega delovanja vsakega posameznika posebej in družbe kot celote.

 Bodi najprej človek; Dr. Robert Ličen

Avtor knjige kot izkušen manager in strokovnjak za vodenje nagovarja bralca k iskanju smisla in namena njegovega življenja in mu preko kratkih zgodb in naukov daje napotke, ki so vsakemu bralcu v pomoč pri izgradnji zdravih odnosov z ljudmi, ki ga obkrožajo. Nauki zgodbic nam kot nasveti pri vsakdanjem komuniciranju z ljudmi dajejo takojšnjo uporabno vrednost in so resnično uporabni pri našem vsakodnevnem delu in življenju.

Prva od treh knjig serije 24/7 ŽIVLJENJE = UČENJE je namenjena osebni rasti vsakega človeka posebej, ne le osebni rasti podjetnikov in managerjev.

Postaviti želi temelje, ki bodo tudi z naslednjima dvema knjigama iz serije ŽIVLJENJE = UČENJE, ki bosta obravnavali področja uspešnega uvajanja sprememb v naša življenja in podjetja ter vodenja in učenja ljudi, zaokrožila celoto. Ker pa je temeljni gradnik vsega človek kot oseba je prav, da začnemo z njim. Z vami!

MNENJA O KNJIGI:   »Avtor nam s svojo knjigo pomaga preskočiti ovire na katere naletimo na svoji življenjski poti. Toplo priporočam branje knjige, kjer se nam zgodbe kot koščki mozaika na koncu združijo v celoto in podajo odgovore« Boris Zevnik, vodja Kadrovske službe, CVS Mobile d.d. »
To je knjiga ki jo je vredno prebrati in jo imeti doma na knjižni polici, saj se lahko vedno vračaš k njej po pomoč. V različnih življenjskih situacijah ti pomaga razmišljati in odpreti oči, ko se odločaš o tem, kako boš reagiral v posameznih življenjskih preizkušnjah..« Angelina Trifoni, frizerski studio Trifoni
»Knjiga je navdihujoča, uporabna, preprosto odlična. Knjiga res vredna branja, ki vabi k razmisleku o tem, ali smo v svojem življenju zares zadovoljni. S praktičnimi nauki, ki nam pomagajo na življenjskih razpotjih, nas avtor usmerja v najpomembnejši cilj – biti zadovoljen v svojem življenju.« Renata Balažic, članica uprave Sava Turizem
 »Knjiga bralca pritegne že pri prvem branju, a vendar bodo tisti, ki se bodo med njene platnice vračali večkrat, lahko v njej vedno znova našli prenekatere odgovore na aktualna vprašanja svojega vsakdanjika.« Dr. Janez Kolar, Sinhro.center
»Robert Ličen je bil vedno, od kar ga poznam (in poznam ga že dolgo), najprej Človek ter šele potem manager, podjetnik, prijatelj…in prav ta njegova človeškost prežema njegovo prvo knjigo. V njej je veliko zelo uporabnih, zelo življenjskih in zelo Človeških zgodb in naukov. Z veseljem sem jo prebral in si nekaj domiselnih citatov tudi prilepil v pisarni.« Emil Marinšek, podjetnik, Maremico d.o.o.

V košarico

lien_-_slika_-_manja2.jpg

Dr. Robert Ličen je sociolog in ekonomist, manager, predavatelj, mentor in coach ter eden najbolj izkušenih strokovnjakov s področja vodenja in uvajanja sprememb, tako osebno kot v podjetjih. Je ustanovitelj in idejni vodja Podjetniškega Centra Pegasus, ki kot neprofitni center povezuje podjetnike, ki prisegajo na etiko zdrave vrednote in trajnostni razvoj svojih podjetij.

Za svoje delo in odmevne dosežke je prejel številne nagrade, izvedel več tisoč predavanj, hkrati pa je kot coach in mentor s svojim znanjem in izkušnjami doslej, tako pri poslovni kot pri osebni rasti , pomagal več kot sto posameznikom.

foto: vecer.com

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si