Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
komplet william glasser 3

Komplet William Glasser

dr. William Glasser
Prihranite 26,49 € ob naročilu paketa, poštnino podarimo!
PPC: 75,70 € Vaša cena: -35%75,70 €49,21 € kos
+
Na zalogi, dobava takoj!

Podrobnosti

dr. William Glasser
Mehka vezava
650
Slovenski
Koda 3830080310174
Oceni
4.71429 5 7 Product

Paket uspešnic dr. William Glasser-ja po znižani ceni (vaš prihranek z brezplačno poštnino 26,49 €)!

Komplet William Glasser

Paket vsebuje knjige priznanega ameriškega psihiatra - dr. William Glasser-ja.

Najti se in ostati skupaj - Kje tiči skrivnost vstopa v srečen zakon in, še pomembneje, da vztrajaš v njem? Dejstva so naravnost presenetljiva – ne glede na to, koliko ljudi se sprehodi do oltarja, število ločitev po vsem svetu je rekordno visoko.

Teorija izbire - Ne poznam naroda, ki bi mu lahko knjiga Nova psihologija osebne svobode bolj koristila kot slovenskemu. Če smo Slovenci v znanosti in ekonomski razvitosti nekje v mednarodnem povprečju in morda v kulturno-umetniškem ustvarjanju nekoliko nad njim, smo glede omike medčloveški odnosov - po mojem mnenju - kar precej pod povprečjem.

Leon Lojk, Predgovor k slovenski izdaji

Teorija nadzoraKnjigo boste prebrali verjetno na mah. Kot da ne gre za strokovno knjigo, niti za vprašanja iz vsakdanjega življenja, ampak za napete zgodbe kakega spretnega opisovalca človeških dogodivščin. Knjiga vas uči teorije izbire, ki vam je lahko v pomoč pri ohranjanju učinkovitega nadzora nad vašim življenjem. 

V košarico

glasser_890689162.jpg

dr. William Glasser je bil ameriški psihiater rojen v Clevelandu, Ohio. Glasser je razvijalec Realitetne terapije in Teorije izbire. Njegove ideje se osredotočajo na osebno izbiro, osebno odgovornost in osebne transformacije. Glasser je bil znan po uporabi svoje teorije na področju socialnih vprašanj, kot so izobraževanje, vodenje, zakonske zveze...

Glasser se je oddaljil od konvencionalnih psihiatrov z opozorilom javnosti o možni škodi za stroko psihiatrije, ki jo povzroča v svoji tradicionalni obliki zaradi skupnega cilja po diagnosticiranju bolnika z duševno boleznijo in predpisovanju zdravil za zdravljenje posamezne bolezni. Glasser je zavzel za obravnavo duševnega zdravja kot vprašanje javnega zdravja.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00