fbpx

Mali in veliki čudeži

naslovnica_udei
4 5 8 Product
Redna cena: 23,90 € Vaša cena: 23,90 €
»Namera, ta odločilna, dolgoročnejša miselna priprava, dobesedno uredi udejanjanje.«
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Nina Kaiser
Mehka vezava
232
Slovenski
Intervju z avtorico v reviji Sensa

NOVA KNJIGA - brezplačna poštnina

O verjetnosti neverjetnega in o dehtenju nenavadnih izkušenj! 

Mali in veliki čudeži; Nina Kaiser

Knjiga je priročnik za širjenje zavesti in spoznavanje najbolj uporabnih pristopov za večanje energije in zdravja, in to skozi igrive in res neverjetne, a resnične zgodbe. Dodanih je tudi nekaj poglavij z zelo nazornimi in uporabnimi informacijami iz sveta energij: o vibraciji naših čustvenih stanj, ter kako se spopasti z zdravstvenimi izzivi, npr. s težavami s ščitnico, in kako zelo pomembna je naša prehrana. Najbolj pa je pomemben namen, da spodbudimo boljše okoliščine zase in za vse.

Kot popotnico k tem res presenetljivim zgodbam Nina Kaiser zapiše:

»Mogočno in ponižno hkrati vam predstavljam svoje intimne zgodbe in vas želim spodbuditi, da pobrskate tudi med svojimi, jih ozavestite in ponudite v slasten razmislek tudi ostalim radovednežem. Najbolj tehten povod za razvijanje zavesti je dobro zdravje. Duhovnost in zdravje ter naravni načini zdravljenja hodijo z roko v roki. Rada bi prispevala delček k zavedanju, da so vse moči že v nas samih. K zavedanju, ki nam je bilo odvzeto. Zbrane zgodbe so namenjene spodbujanju prav tega.

Bolj ko se ukvarjate s stvarmi, ki vas radostijo, v njih vztrajate in veselje širite, bolj si širite zavest. Širša ko je vaša zavest in dojemanje, bolj radostni ste, bolj sijete. Bolj zdravi in lepi ste. Zares ni pomembno, kdo je učitelj. Pomembno je, da je učenec pripravljen.«

V košarico

O knjigi Mali in veliki čudeži so zapisali:

"Nina Kaiser je napisala izjemno knjigo. Res! Knjiga, ki jo prebereš na dušek, a se nato k njej vračaš znova in znova. Prav zaradi občutka, da z njo v roki varneje stopaš svojemu bistvu naproti."

Mojca Fatur, igralka ≈

"Avtorica v knjigi lepo povezuje opis duhovnih in energijskih tehnik z osebnimi izkušnjami, z njihovim doživljanjem. To je res pravi blagoslov, biti unikatna in naravna!"

Talita Taber, terapevtka naravnega zdravljenja ≈

"Ob branju tega prvenca začutimo, da je Nina Kaiser načitana in talentirana pisateljica, hkrati pa vibrira na čarobnih frekvencah, je razsvetljena v resonanci ponotranjenega bistva, ter da je najhujši virus človeštva, narave in celotnega planeta neozaveščen človek s svojo pogubno civilizacijsko (j)etiko. Ne gre za nadnaravne sposobnosti, marveč za prirodno obuditev našega prvobitnega, večnega jedra, duše, ki nas z neskončno ljubeznijo in svetlobo hologramsko uglašuje s harmonijo vesoljne zavesti. Zategadelj bi se moral slehernik najprej cepiti z zajetno dozo razEgovanja, da bi zmogel ozdravljen pomagati pri reševanju sebe, soljudi, živali, rastlin in občega stvarstva."

Marko Pavliha, pravnik, profesor, član Galilejeve komisije ≈

"Avtorica suverenega prvenca z milino jasnosti in prizemljenosti prinaša Sloveniji vrhunsko darilo: jasno sporočilo, da so Čudeži najboljša možna resničnost, ki jo izberemo z razbiranjem bogatih znamenj iz univerzuma in svojih tišin. Z njimi si pomagamo, da smo boljše, bolj zdravo bitje, ki zmore odpirati oči in vseh šest čutov za bolj bogato življenje tudi drugim. Vsakdo, ki zmore sprejeti te skrbno stkane zgodbe, bo obogatel. So darilo temu času, ki nas zelo hitro preobraža in spomni izraziti našo pravo naravo. Hvaležna sem za dar avtorice, to izjemno bitje, ki je sredi globalnega zunanjega vrtinca ustvarila oazo zbranosti. Samo to potrebujemo, pa jih imamo: male in velike čudeže."

Tadeja L. Zupan, urednica, 6. element ≈

"Z osebnimi zgodbami avtorica približa duhovnost tako tistim, ki v svet čudežev vstopajo previdno, z radovednostjo, kot tudi tistim, ki se v njenih zgodbah najdejo in doživijo déjà vu. Kot pravi Nina Kaiser, zaradi velikega pomena dvigovanja zavesti za ves planet je pomembno, da širimo, vadimo in ozaveščamo izvenčutne zaznave. Vabim, da vzamete v roke to knjigo in razmišljate o svojih čudežih."

Žiga Vavpotič, voditelj in pobudnik projekta Simbioza ≈

"O, da bi vsi ljudje v svoji intimni izkušnji spoznali to, kar nam pripoveduje Nina Kaiser v čudoviti knjigi Mali in veliki čudeži! Kot je tako rad poudarjal že Nikola Tesla, zavestno ustvarjanje v prostoru eteričnih polj nikakor ni skregano z znanstvenimi dejstvi. In tako smo že na poti v dehtenje jutranje zarje, ko se srčne slutnje o tistem najlepšem razraščajo v dotik človeške izkušnje."

Andrej Detela, izumitelj

V košarico

ninakaiser_portret.jpg

NINA KAISER je rojena 10. 8. 1966 v Subotici, mami Slovenki in očetu Črnogorcu. Otroštvo je preživela ob reki Bolski v Preboldu, v šolo je hodila v Ljubljano. Obiskovala je Poljansko gimnazijo in končala Ekonomsko fakulteto v Ljubljani.

Želela si je izkusiti poklicno kariero tako v zasebnem kot v javnem sektorju in v večnarodnem podjetju. To ji je tudi uspelo. Takoj po končani fakulteti je ustanovila oglaševalsko agencijo. Leta 1991 se je med prvimi pri nas pričela ukvarjati z marketingom. V agenciji je bilo zaposlenih sedem rednih in 25 pogodbenih sodelavcev. Dve leti je z možem živela v New Yorku, eno leto je bila vršilka dolžnosti direktorice javnega zavoda v Ljubljani, skoraj dve leti je bila direktorica v Developmentu gradbenega podjetja in se je ukvarjala z razvojem projektov. Pet let je z možem in s sinom živela na Dunaju. 

S svojimi čudeži je trdno zasidrana v realnem svetu. Zadnjih 30 let doma in po svetu uspešno niza raznolike izkušnje. Govori pet jezikov, široko paleto znanj pa vedno raje, prosto po Rumiju, zamenjuje za čudenje. Nanizala je dobrih 20 zgodb, ki pričajo, kot pravi, o malih in velikih čudežih.

 

Aleks Zupan Arsov je rojen leta 2003. Že leta 2014 je izšla knjiga z njegovimi ilustracijami, leto zatem pa je bil njegov strip objavljen v kompilaciji MGLC-ja Stripotisk. Vsakič, ko se je odzval na razpis za risanje stripov pri PiL-u, je dobil nagrado. Zdaj je dijak 3. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani.

Morda bi vas zanimalo še

27,90 € Teorija izbire
dr. William Glasser
Rezultati 9 - 10 od 10
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si