fbpx

Moja skrivna beležka - komplet 3 knjig

moja_skrivna_beleka_adrian_p__kezele_komplet
5 5 2 Product
Redna cena: 50,70 € Vaša cena: 34,90 €
Izkoristite nižjo ceno kompleta in prihranite 18,30€ (z brezplačno poštnino)!
Na zalogi, dobava takoj!

Specifikacija

Adrian P. Kezele
Trda vezava
460
Slovenski

Zbirka moja skrivna beležka

Moja skrivna beležka - komplet 3 knjig; Adrian P. Kezele

Paket vsebuje knjige:

- Moja skrivna beležka; Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene

54 senzualnih dni za ozaveščanje vrednosti lastnega telesa, povečanje samozavesti in seksualne privlačnosti ter uživanja v ljubezni do sebe in drugih.

Moja skrivna beležka; Športno in inspirativno za lene in zakrnele

54 zabavnih dni za odpravljanje lenobe, za pozitivno rekreativno motivacijo, vrnitev svežine ter dobro telesno pripravljenost.

- Moja skrivna beležka; Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

54 zabavnih dni za blažitev zahtevnosti in perfekcionizma, zmanjšanje potrebe po kontroli samega sebe in drugih ljudi ter za povečanje spontanosti in življenjske radosti.

Avtor o novi zbirki:

Moji bralci so se v zadnjem času navadili na knjige, ki sežejo globoko v naravo stvarnosti in nekako celo preraščajo duhovnost, tako da navidezno vstopajo v abstraktna področja poslednjih vprašanj in poslednjih odgovorov. Zaradi tega se ne opravičujem, saj drugače ne more biti. Pišem o poti, ki sem jo prehodil in ki jo živim. Kar koli manj od tega ne bi bilo zadovoljujoče. A pogosto me vprašajo, kaj je s tistimi, ki so na začetku? Kaj bi priporočil njim? Kako naj ti pristopijo k spremembi svojega življenja in svoje stvarnosti?

To je dobro in pomembno vprašanje, o katerem sem več razmišljal v času omejenega gibanja in zaustavljanja vsega, kar smo imeli za normalno in samoumevno. Postalo je očitno, da nekateri ljudje težko ali nikakor ne prenašajo sprememb. Videti je, kot da je kolektivno ravnovesje civiliziranega življenja osnovano na nekih navidezno popolnoma nepomembnih stvareh, kot je pitje kave v baru ali odhod na rojstnodnevno zabavo k prijatelju.

In tako sem, spodbujen z željo, da pomagam pri teh prvih korakih, zasnoval nov projekt, ki je popolnoma drugačen od mojih zadnjih knjig: projekt z naslovom MOJA SKRIVNA BELEŽKA!

V košarico

apk_fotka_1060249336.jpg

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen  ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

foto: Sašo Kos

Morda bi vas zanimalo še

Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si