fbpx

Eden izmed nas

eden_izmed_nas
5 5 1 Product
Redna cena: 24,00 € Vaša cena: 24,00 €
Zgodba o enem prvih slovenskih letalcev, vojaškem pilotu Alojziju Knapu

Specifikacija

Snežana Brumec
Trda vezava
156
Slovenski

Biografski roman Eden izmed nas Snežane Brumec govori o enem prvih slovenskih letalcev, vojaškem pilotu Alojziju Knapu (1904–1933), ki je tudi avtoričin prastric.

Eden izmed nas; Snežana Brumec

Pomembna dimenzija kratkega romana o (pre)kratkem življenju, polnem strasti do letalstva, ki je nastal tudi na podlagi njegovih dnevniških zapisov, je ljubezenska zgodba med pripadnikoma različnih družbenih skupin. Ta je sicer že na začetku obsojena na neuspeh, a ni zato nič manj čutna in usodna. Ljubezenska zgodba izjemnega letalca, ki v romanu za mladino in večne pustolovce razgrinja svet letalstva, strasti in rivalstva med piloti ter zgodovinske okoliščine in tragedijo posameznika.

Snežani Brumec je bila ljubezen do knjig položena v zibelko. Vse svoje življenje jih je požirala in si govorila, da jih bo po petdesetem, ko bo imela več časa zase, začela tudi pisati. V letu 2016 je prehodila Jakobovo pot po Španiji in objavila potopisno izpoved z naslovom Camino. V svoji drugi knjigi se je lotila življenjske zgodbe brata svoje stare mame, ki je umrla v starosti skoraj 100 let. Prav ona je bila tista, ki ji je pripovedovala spomine na svojega pokojnega brata.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

23,00 € Oblečena v kente
Nataša Zupanc
29,99 € Pocestnica
Benka Pulko
22,90 € Ranljiva
Tjaši Artnik Knibbe - Sarabraj
29,00 € Luciferka
Svetlana Makarovič , Matej Šurc , Kotik
Rezultati 1 - 6 od 6
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si