fbpx

Ključi do uspeha Napoleona Hilla

kljuci_do_uspeha
5 5 1 Product
Redna cena: 27,90 € Vaša cena: 27,90 €
Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej?
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Napoleon Hill, Matthew Sartwell
Mehka vezava
269
Slovenski

17 načel osebnega uspeha

Ključi do uspeha Napoleona Hilla; Napoleon Hill, Matthew Sartwell

Zakaj je bilo po svetu prodanih že več kot 100 milijonov knjig Napoleona Hilla – in zakaj se danes prodajajo bolje kot kadarkoli prej? Odgovor je preprost. Njegovi nasveti delujejo. V tej izjemni knjigi Napoleon Hill z nami deli 17 temeljnih načel, ki bodo podžgala vaš trud, okrepila vašo moč in vam pomagala doseči sanje.

V knjigi pa niso vključeni samo primeri iz Hillovega osebnega življenja, ki dokazujejo, kako opisani zakoni uspeha delujejo v praksi, ampak ta knjiga vsebuje tudi številne sodobne primere iz življenja poslovnih uspešnežev, kot so Bill Gates, Peter Lynch in Donna Karan.

Prvič so podrobno pojasnjene njegove široke zasnovane ideje, skupaj s praktičnimi nasveti, kako jih uporabimo sami. Vsebina je povzeta po njegovih zapiskih za različna predavanja ter članke in obsega različne miselne vaje, samoocenjevalne tehnike, mogočne motivacijske odlomke in razumljive nasvete, ki bodo koristili vsakemu, ki išče osebni in poslovni uspeh.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

Rezultati 1 - 8 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si