fbpx

Marketing – temeljni koncepti in njihova uporaba v digitalnem okolju

marketing
4.99999 5 5 Product
Redna cena: 29,00 € Vaša cena: 29,00 €
Druga, posodobljena izdaja - 2019
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Matjaž Iršič, Borut Milfelner, Aleksandra Pisnik
Mehka vezava
250
Slovenski

Temeljni koncepti in njihova uporaba v digitalnem okolju.

Marketing; Matjaž Iršič, Borut Milfelner, Aleksandra Pisnik

Marketing je pojem, ki ga vsak dan srečujemo tako v pogovornem kot tudi v poslovnem jeziku in zdi se, da je del našega vsakdana. Pa vendar pravzaprav hitro pridemo do težav, ko ga skušamo opredeliti, ko se vprašamo, kaj marketing sploh je in kaj obsega. Nanj lahko gledamo iz zelo različnih perspektiv in vidikov, lahko bi celo rekli, da ima marketing veliko odtenkov.

Monografija je namenjena tudi študentom in vsem, ki bi želeli imeti strnjen, celovit ter s praktičnimi primeri podkrepljen pregled nad sicer širokim področjem marketinga. Zajema namreč večje število primerov iz konkretne poslovne, tako slovenske kot svetovne prakse, ki bralcu omogočajo lažje razumevanje predstavljene vsebine. Na začetku vsakega zaokroženega poglavja je predstavljen daljši primer, ki ponazarja vsebino poglavja, za lažje razumevanje posameznih delov vsebine pa smo med besedilo vpletli tudi večje število kratkih, ponazoritvenih primerov.

Knjiga jedrnato in pregledno predstavlja ključna vsebinska področja marketinga kot aktivnosti in kot ene od poslovnih naravnanosti organizacij. V njej je mogoče slediti konceptualnim, razlagalnim, metodološkim in uporabnostnim vidikom opisa omenjenega področja, ki smo ga razdelili na tri zaokrožene celote: Uvod v marketing, Strateške odločitve v marketingu in Splet marketinških aktivnosti. Ti deli so razdeljeni na posamezna zaključena poglavja in podpoglavja.

V košarico

 

Vaš E-mail: *
Vir prijave:

S prijavo na e-novice se strinjam s Splošnimi pogoji poslovanja in Politiko varovanja osebnih podatkov.
Name: *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si