Brezplačna dostava pri naročilu nad 35 €
Brezplačna dostava nad 35€
Varen nakup
mo pozitivnega tima

Moč pozitivnega tima

Jon Gordon
Pozitiven in povezan tim je tudi močan tim.
PPC: 21,90 € Vaša cena: 21,90 € kos
+
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Podrobnosti

Jon Gordon
Mehka vezava
138
Slovenski
Koda 9789619482889K
Oceni
5 5 6 Product

Knjiga vsebuje bogat nabor spoznanj na podlagi poglobljenega raziskovanja timov in njihove dinamike, vrsto navdihujočih zgodb svetovno znanih in najbolj uspešnih timov, različne strategije razvoja pozitivnih timov in primere dobrih praks. Temelji na praktičnih pristopih, z uporabo katerih lahko timi postajo bolj pozitivni, kohezivni, močnejši in na splošno boljši.

Moč pozitivnega tima; Jon Gordon

Avtor svetovnih uspešnic Jon Gordon nam v knjigi 'Moč pozitivnega tima' razkriva preizkušena načela in prakse, ki ustvarjajo izjemne time. Dopolnjuje jih s praktičnimi orodji, s pomočjo katerih lahko timi premagajo negativnost in izboljšajo svojo kulturo, komunikacijo, povezanost, predanost in splošno uspešnost ter učinkovitost.

Moč pozitivnega tima predstavlja številne ukrepe za spodbuditev timske ustvarjalnosti, odločnosti, inovativnosti in rasti. Obenem pa tudi rešitve za obvladovanje najbolj pogostih izzivov, s katerimi se soočajo sodobni timi, zlasti ob pojavu timske nedoslednosti, sebičnosti, pritoževanja, samozadostnosti in neodgovornosti.

Knjiga je namenjena članom timov in njihovim vodjem, da jo skupaj prebirajo in skupaj ostanejo pozitivni, da izvajajo ukrepe v smeri izboljšanja tima in skupaj dosežejo izjemne stvari!

MISLI IZ KNJIGE:
»Pozitiven in povezan tim je tudi močan tim. Pozitiven tim sestavljajo posamezniki, ki so združeni na osnovi vizije, namena, strasti, optimizma, odločnosti, komunikacije, povezanosti, odličnosti, ljubezni, skrbi in predanosti z namenom, da naredijo nekaj enkratnega in skupaj ustvarijo nekaj neverjetnega. Vsakdo si želi biti del izjemnega tima, vendar pa ne ve vsakdo, kako postati izjemen tim.«

»Pozitivnost je več kot stanje uma. Je moč, ki omogoča konkurenčno prednost timov, tako pri poslovanju, športu in ustvarjalnosti kot v življenju nasploh.«

»Nihče ne more uspeti sam. Skupaj smo boljši in skupaj lahko dosegamo izjemne stvari.«

»Pozitivni timi ustvarjajo pozitivno kulturo. Za vsak izjemen tim je značilna močna kultura, odlično vodenje ter strastni in predani ljudje.«

V košarico

Jon Gordon s svojimi knjigami in predavanji navdihuje milijone bralcev in poslušalcev po vsem svetu. Je avtor dvajsetih knjig, vključno s sedmimi prodajnimi uspešnicami, kot so The Energy Bus, The Carpenter, Training Camp, You Win in the Locker Room First, The Power of Positive Leadership, The Power of a Positive Team in The Coffee Bean. S svojim svetovalnim in izobraževalnim podjetjem je predan razvoju pozitivnih vodij, organizacij in timov. Njegove stranke so najuglednejša podjetja in institucije, kot so Dell, Snapchat, Publix, West Point Academy, Southwest Airlines, Miami Heat, The Los Angeles Dodgers, BB&T Bank in drugi.

Želite, da vas obveščamo o novostih na naših policah, ugodnostih in dogodkih?

Prijavite se na naše e-novice!

ZALOŽBA CHIARA
CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1231 Ljubljana - Črnuče

T: 01 534 12 52
E: prodaja@zalozba-chiara.si

Brezplačni prevzem:
od ponedeljka do petka med 8.30 in 15.00