fbpx

Bitje

9789612440978_500
5 5 1 Product
Redna cena: 19,95 € Vaša cena: 9,90 €
Bitje je brez dvoma knjiga, ki jo boste brali kot film in knjiga, po kateri ne bodo mogli nikoli posneti tako dobrega filma.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Kevin Brooks
Trda vezava
271
Slovenski

Bitje; Kevin Brooks

Bitje je brez dvoma knjiga, ki jo boste brali kot film in knjiga, po kateri ne bodo mogli nikoli posneti tako dobrega filma. Vrhunski, glasen, napet, tekoč, zanimiv, dinamičen, enkraten in prepričljiv roman leta 1959 rojenega angleškega pisatelja Kevina Brooksa, ki nas popelje v skrivnostno zgodbo šestnajstletnega mladeniča Roberta Smitha, kateri po rutinskem pregledu trebuha ugotovi, da je morda robot. Bitje, ki nima pojma od kod je, kaj je in kaj se z njim dogaja. Ker se med operacijo zbudi iz narkoze in pobegne iz ordinacije, ga začnejo loviti zelo sumljivi možje.

Šestnajstletni Robert leži omrtvičen. Rutinski postopek se je izjalovil. ''Kaj za vraga, je to?'' ''To, gospod Ryan, je notranjost tega fanta.'' ''Kristus..., podobno je plastiki.'' Ko pobegne iz bolnišnice, si na glavo nakoplje čudne tipe, ki mu sledijo in ga poskušajo ujeti. Na begu spozna privlačno Eddie, s katero skuša razkriti skrivnost svojega obstoja. Energičen triler in verjetno najglasnejša knjiga, ki je bila kdaj napisana. Zgodba je tako ostra, kot je sladek njen naslov, v njej pa preži nekaj temnega brez prijetnih odgovorov.

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

9,90 € Fant v goreči hiši
Tim Wynne-Jones
9,90 € Črna zanka
Sally-Ann Partridge
9,90 € Druga stran resnice
Beverley Naidoo
15,90 € Paket mladinski romani 1
Različni avtorji
9,90 € Tom Mraz
Sally Prue
9,90 € Benjamin Dove
Fridrik Erlingsson
18,50 € Čudo
R. J. Palacio
9,90 € Lakota
Swain Heather
Rezultati 1 - 8 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si