fbpx

Lakota

img_00026241_big
5 5 1 Product
Redna cena: 24,95 € Vaša cena: 9,90 €
Vse, kar ljudje potrebujejo za življenje, dobijo v sintetičnih tabletah, ki uravnavajo vse od lakote do čustev in plodnosti.
Hitra dobava, običajno v 1-3 delovnih dneh

Specifikacija

Swain Heather
Trda vezava
378
Slovenski

Kaj storiti, ko si lačen v svetu, v katerem je lakota prepovedana?

Lakota; Heather Swain

V svetu prihodnosti ni več lakote. Ker je bilo zaradi hrane sproženo toliko vojn, ki so zastrupile svet, v katerem sedaj ne zraste nič več živega, so se elite odločile, da za vekomaj odpravijo potrebo po hrani. Vse, kar ljudje potrebujejo za življenje, dobijo v sintetičnih tabletah, ki uravnavajo vse od lakote do čustev in plodnosti. Kar se zdi idealno urejen visoko tehnološko napreden svet, se začne pred pripadnico višje priviligiranih prebivalcev, najstnico Thalio Apple sesuvati, ko kljub vsem varnostnim ukrepom začuti lakoto. V iskanju rešitve spozna fanta, ki ji odpre nov svet - svet ljubezni in naravnega življenja, v katerem svoje mesto najde tudi hrana. Ugotovi, da navidezno idealno urejeni svet ni enak za vse in da korporacije z nadzorom hrane obvladujejo prebivalstvo. Pridružita se revoluciji - toda kaj, če tudi obstoječa alternativa ni prava?

Odlomek iz knjige

Že mu hočem povedati, da prvič v svojem življenju zares razumem, kako zelo nepravičen je naš svet, pa me Basil dobesedno pomendra pred sabo.
Ko je Ensvet pogoltnil ves trg za prehrano, potem pa drugega za drugim pokupil še vsa ostala podjetja ter pokupil vse politike, je s tem iztrebil vsako možnost, da bi nekdo, kot sem jaz, kadar koli lahko pobegnil iz tega sranja. Najboljše, na kar lahko upam, je hlapčevsko delo odpravljalca napak v sistemu, ki ga prav nič ne briga, če živim ali umrem.

(str. 226)

V košarico

Morda bi vas zanimalo še

9,90 € Benjamin Dove
Fridrik Erlingsson
9,90 € Bitje
Kevin Brooks
9,90 € Črna zanka
Sally-Ann Partridge
9,90 € Fant v goreči hiši
Tim Wynne-Jones
9,90 € Druga stran resnice
Beverley Naidoo
9,90 € Modra kri
Bonasia Lynn Kiele
9,90 € Tom Mraz
Sally Prue
Rezultati 1 - 8 od 13
Vir prijave

segmentiranje

Name *

Naročite E-novičke
Vsak mesec izžrebamo praktično nagrado.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite.

CHIARA B. d.o.o.
Ježa 90, 1000 Ljubljana
Pokličite nas: 01 534 12 52
Email: prodaja@zalozba-chiara.si